Unghii cu gel potrivite pentru blonde


Părul blond a fost întotdeauna extrem de feminin iar fetele ce au această culoare la păr inspiră puritate şi inocenţă. Din acest motiv, nu ar trebui să existe o discrepanţă între culoarea părului şi unghii, deoarece tot farmecul unei femei frumoase ar putea fi stricat de o manichiură nepotrivită.
Nu ar fi păcat să o dăm în bară atunci când lucrurile sunt atât de simple? Din acest motiv, ne-am gândit să îţi prezentăm câteva modele de unghii cu gel potrivite pentru blonde. Tu ce model ai alege?
Unghiile roz pudrat
Ştim cât de bine li se potriveşte blondelor culoarea roz, iar rozul pudrat este pe departe cel mai potrivit atunci când vine vorba de unghiile cu gel. Ori de câte ori ai dubii cu privire la alegerea culorii unghiilor atunci când mergi la salon, optează pentru celebrul roz pudrat iar la final vei fi mai mult decât încântată. Această culoare extrem de feminină te va face să te simţi mult mai sexy şi mult mai sigură pe tine. Fie că optezi pentru o manichiură clasică, într-o singură culoare, sau că vrei ca unghiile tale să fie accesorizate cu tot felul de ştrasuri sau ştampile, această culoare este extrem de potrivită.
Unghiile baby boomer
Această manichiură naturală este una în trend în această perioadă, iar blondelor li se potriveşte cel mai bine. Această tehnică este una foarte recentă şi a apărut ca update al celebrului french ce se pare că nu mai este la mare căutare în ultimul timp. Această manichiură se potriveşte în absolut orice context şi poate fi realizată clasic, extrem de simplu, sau foarte sofisticat cu tot felul de detalii deosebite ce vor scoate şi mai mult în evidenţă manichiura.
Unghii a la Dita Von Teese
Aceste unghii au redevenit extrem de populare şi de aceea ar fi o alegere potrivită, indiferent de context. Celebrele unghii roşii fac din nou înconjurul lumii şi de aceea ar trebui să le încerci şi tu, măcar odată. Chiar dacă eşti blondă şi nu brunetă precum Dita Von Teese, această manichiură ţi se potriveşte perfect. Totuşi, dacă nu preferi unghiile roşii cu gel, poţi schimba culoarea şi chiar poţi accesoriza manichiura clasică.
Unghiile ombre
Nu ai cum să dai niciodată greş cu o manichiură ombre realizată cu nişte culori potrivite, de vară. Această manichiură este în ton cu noile tendinţe şi poate fi realizată în nenumărate feluri, în funcţie de propriul plac. Dacă iubeşti culorile închise, poţi alege o manichiură cu nuanţe de gri sau chiar de maro, verde smarald sau albastru, iar dacă eşti adepta manichiurilor în nuanţe deschise, rozul, galbenul, bleu sau nuanţele de nude sunt extrem de potrivite pentru tine. Această manichiură te poate scoate din încurcătură atunci când eşti în pană de idei. Unghiile tale vor arăta mereu bine şi vor fi în tendinţe cu acest tip special de manichiură.
 Aceste tipuri de unghii cu gel pentru blonde te pot scoate din încurcătură atunci când mergi la salon şi nu vrei să ai parte de o manichiură banală, într-o nuanţă simplă.
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Actriţa Carol Channing a murit la 97 de ani

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri

Loading...