Unele plaje au fost închise în Barcelona. Un rechin a fost văzut în apropierea țărmului

plaje inchise in barcelona
Plajele au fost închise în Barcelona

Turiștii și locuitorii Barcelonei au intrat în alertă în aceste zile. Câteva plaje au fost închise, după ce un rechin și-a făcut apariția foarte aproape de țărm.

Specialiștii spun că ar fi cel mai rapid rechin din lume, fiind extrem de periculos.

Rechin filmat aproape de malul mării, în Barcelona

barcelona rechini
Plajă din Barcelona[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Care este motivul pentru care românca a fost atacată de rechin. Ce spun rezultatele anchetei finale

La scurt timp după tragicul eveniment din Egipt, unde două femei au fost ucise de un rechin, o nouă veste îngrijorătoare vine din Spania.

Un astfel de animal acvatic a fost filmat la doar 100 de m de țărm, acolo unde se aflau multe persoane. Pentru a evita o altă situație tragică, autoritățile au decis să închidă cinci plaje menite pentru înotători. Au fost ridicate steagurile roșii, pentru a le interzice oamenilor să intre în apă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Chiar lângă Barcelona am văzut doi rechini, pe două plaje. Cred că situația este sub control, s-a evacuat plaja.", a declarat Diana Radu, o româncă stabilită în Spania.

Ce spun specialiștii despre rechinul din Barcelona

rechin in barcelona
Rechin[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Autoritățile vor să mușamalizeze tragedia? Ce scrie în raportul de deces al Roxanei Donisan, românca ucisă de rechin în Egipt

În scurt timp, vestea alarmantă a fost răspânită rapid. Așadar, specialiștii au analizat situația și au oferit câteva concluzii șocante. Conform primelor informații, se pare că acesta ar fi cel mai rapid rechin din lume. Mamiferul poate ajunge la o viteză maximă de 75 km/h și la dimensiuni de aproape 3 m. Specialiștii afirmă că este pentru prima dată în ultimii 10 ani, când un rechin din specia Mako, poate fi observat în Marea Mediterană.

De aceea, apariția lui este foarte îngrijorătoare. Până nu se vor termina cercetările, plajele din Barcelona vor rămâne închise. De asemenea, specialiștii spun că unul dintre motivele pentru care rechinii ajung tot mai aproape de oameni, este acela că, tot oamenii au pescuit de-a lungul timpului, hrana rechinilor. Astfel, aceștia sunt în căutare de noi medii.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Un rechin a omorât două femei în Egipt

romanca ucisa de rechin
Roxana Donisan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Care este motivul pentru care românca a fost atacată de rechin. Ce spun rezultatele anchetei finale

În stațiunea Hurghada, din Egipt, o româncă și o austriacă  și-au găsit sfârșitul în Marea Roșie, acolo unde un rechin le-a omorât. La scurt timp, autoritățile au închis plajele și au luat toate măsurile de protecție.

Românca ucisă era Roxana Donisan, în vârstă de 44 de ani. Femeia era pasionată de călătorii și de scufundări și lucra la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice .Din păcate, Roxana a fost condusă pe ultimul drum săptămâna trecută, în orașul în care locuia.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Da, sunt bine...”. Gina Pistol a izbucnit în lacrimi pe internet

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„Am luat ceea ce ni se cuvenea”. Ce s-a întâmplat cu averea lui Petrică Mîțu Stoian

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies