„Unele femei sunt invidioase.” Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre operațiile estetice ale fiicei lui

„Unele femei sunt invidioase.” Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre operațiile estetice ale fiicei lui
„Unele femei sunt invidioase.” Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre operațiile estetice ale fiicei lui

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, a atras atenția multora prin aspectul său impecabil, ceea ce a dus la speculații cu privire la posibile intervenții estetice.

Cu toate acestea, artista neagă categoric că ar fi apelat la astfel de proceduri și afirmă că își menține aspectul fizic prin alte metode de îngrijire.

Citește și: Cu cine își petrece Loredana Groza timpul, după ce a divorțat Andrei Boncea. Ce imagini a publicat artista pe rețelele de socializare

Tatăl Loredanei Groza, rupe tăcerea despre operațiile estetice ale fiice sale

Tatăl Loredanei Groza a intervenit recent pentru a-și apăra fiica. Vasile Groza a declarat că unii oameni sunt invidioși pe frumusețea artistei și a subliniat faptul că aceasta nu a făcut intervenții estetice pentru a arăta atât de bine.

Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea.

A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sân. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus Vasile Groza pentru cancan.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre operațiile estetice ale fiicei lui
Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre operațiile estetice ale fiicei lui[Sursa foto: Facebook]

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Loredana Groza a mărturisit că nu dă socoteală nimănui, în afară de Dumnezeu. De la începutul carierei sale, artista susține că a avut un piept generos, mai ales că pe atunci nu existau silicoane.

Vedeta a avut mereu buzele mari, părul lung și sânii mari, iar în acele vremuri nimeni nu avea astfel de intervenții.

Oamenii care o cunosc, au în vedere faptul că mereu a fost originală și că niciodată nu a apelat la intervenții estetice. Din punctul ei de vedere, consideră că din cauza acestor povești false, cei din jur consideră că nu poți arăta bine dacă nu apelezi la diferite operații.

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț- kanald.ro

Citește și: Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...- stirilekanald.ro

„E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul „Din a doua cădere a Constantinopolului”. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.
Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”,
a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre operațiile estetice ale fiicei lui
Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre operațiile estetice ale fiicei lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Loredana Groza s-a postat fără machiaj și efecte! Artista s-a afișat pentru prima oară în acest felCitește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Loredana Groza s-a postat fără machiaj și efecte! Artista s-a afișat pentru prima oară în acest fel

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies