Unde îți poți cumpăra o locuință cu doar un euro. Cele mai ieftine case din lume


Unde îți poți cumpăra o locuință cu doar un euro. Cele mai ieftine case din lume

Vreți să vă cumpărați o casă cu doar un euro? Există soluții și nu, nu este o glumă. Iată unde găsiți cele mai ieftine case din lume.


In articol:

Nu toată lumea își permite să-și cumpere o locuință proprie. Achiziționarea unei case a devenit, pentru mulți oameni, un lux. Există însă și locuri în care vă puteți muta, în casa dumneavoastră, pe care o puteți cumpăra cu doar un euro. 

Unde îți iei o casă cu un euro

Vreți să vă mutați în Franța, în Italia sau chiar în Noua Zeelandă, dar sunteți sigur că nu aveți bani să vă cumpărați o casă acolo? Mai gândiți-vă! Există destul de multe orășele care fac tot posibilul pentru a readuce oamenii în respectivele locuri. 

Autoritățile locale sunt dispuse să vândă casele cu un singur euro, în speranța că orașele vor fi repopulate. Haideți

să vedem câteva zone în care vă puteți cumpăra o locuință la un astfel de preț:

1. Kaitangata, Noua Zeelandă

Această localitate aparține de regiunea Clutha, are 800 de locuitori și se află la 80 de kilometri de cel mai apropiat oraș, Dunedin. Autoritățile locale oferă gratis teren și case familiilor care vor să se mute acolo. Aveți la dispoziție și 1.000

de locuri de muncă, în diferite domenii, cum ar fi agricultura, construcțiile sau chiar în domeniul medical. 

2. Roubaix, Franța

Acesta este un mic oraș, situat la granița cu Belgia, unde efectiv, se poate cumpăra o casă cu doar un euro. Singura condiție este ca respectiva locuință să nu poată fi vândută în primii 5 ani de la achiziționare. 

3. Cobridge, Anglia

În acest oraș se găsesc câteva zeci de case de vânzare la prețul de un euro. Autoritățile speră să atragă astfel cât mai mulți locuitori, dar și să evite ca locuințele respective să rămână abandonate. Nu puteți vinde casa în primii 5 ani și, în plus, trebuie să faceți un împrumut pentru a repara locuința. Aveți însă o dobândă mică. 

4. Carrega Ligure, Italia

Acesta este un sat în care locuiesc în prezent doar 98 de oameni. Se află la o altitudine de 950 de metri deasupra mării. 

Ce trebuie să faci pentru a cumpăra o casă cu un euro

Nu vă gândiți însă că oricine își poate cumpăra o astfel de casă. Trebuie totuși să îndepliniți anumite condiții. Cu toate acestea, oferta este aproape de nerefuzat, nu-i așa?

Majoritatea celor care vând case la un euro vă obligă să nu vindeți locuința în primii 5 ani. De asemenea, respectivele case trebuie restaurate, iar asta o să vă coste destul de mult.  

De exemplu, în orașul Cinquefrond, din Italia, puteți cumpăra o casă cu un euro, dar în același timp trebuie să plătiți o taxă anuală de 250 de euro. Mai mult, aveți la dispoziție 3 ani de zile să terminați lucrările de restaurare. Dacă nu, veți primi o amendă de 20.000 de euro. 

Și în Austria există cerințe similare. Satul Rappottenshteyn oferă terenuri gratuite, dar noii proprietari trebuie să-și construiască o casă în cel mult 3 ani. Mai mult, în maximum 10 ani este obligatoriu să aibă și o familie. În caz contrar, vor fi amendați cu 12.000 de euro. 


Abonează-te pe

Citește și:

DANIEL NICULESCU: Cine este soțul Andreei Tonciu

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Citate celebre despre emoții și sentimente

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit! Mesajul neașteptat din partea Mellinei de la Survivor: „Soțul tău mi-a umplut...”

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețete de smoothie ideale la micul dejun pentru o zi plina de energie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri