Un soldat ucrainean l-a ajutat pe inamicul rus rănit în război! Dialogul emoţionant al celor doi tineri


Umanitatea şi bunătatea ies la suprafaţă chiar şi pe front, mărturie fiind gestul neaşteptat al unui tânăr soldat ucrainean.


In articol:

În plin război, în tăvălugul ameninţărilor şi bombardamentelor, gestul unui soldat ucrainean ne dă o lecţie despre umanitate, solidaritate şi bunătate. Într-un clip publicat de Reddit se vede şi o altă faţă a conflictului armat, una pe care puţini dintre noi s-ar fi aşteptat să o vadă.

Citeste si: Ce sunt armele termobarice, "superbombele" Rusiei despre care vorbesc experţii militari! Cum funcţionează un astfel de dispozitiv

Un militar ucrainean a ajutat un inamic rus, rănit în timpul atacurilor. Mai mult decât atât, între cei doi tineri a avut loc și o conversaţie uluitoare. Soldatul rus, care avea dureri crâncene, i-a mărturisit celui care l-a îngrijit că nimeni nu este mulţumit că se află în război.

Ucraineanul l-a întrebat cine sunt cei care ar trebui să abandoneze lupta, iar soldatul rus a spus că tabăra lui ar trebui să se retragă. După acest schimb de replici emoţionant, soldatul ucrainean a decis să îi îngrijească rănile și să i le coasă. Dialogul celor doi soldați aflaţi în tabere diferite a devenit viral şi a stârnit emoţie în toată lumea.

Soldat

Un soldat ucrainean a ajutat un militar rus

[Sursa foto: captura reddit]

Dialogul celor doi tineri de pe front a impresionat o lume întreagă

Soldat rus: Nimeni nu e fericit că e aici.

Soldat ucrainean: Cine ar trebui să plece de aici? Uită-te la cameră şi spune. Hai, spune, cine ar trebui să plece de aici?

Soldat rus: Prietenii mei.

Citeste si: O familie din Kiev și-a transformat holul casei în adăpost și este pregătită în orice moment să fugă din calea bombardamentelor: ”Aici dorm, lângă frigider”

Soldat ucrainean: Cine sunt prietenii tăi? De unde au venit?

Soldat rus: Din Nizhniy Novgorod.

Soldat ucrainean: Ok, stai nemişcat! Îţi cos rănile.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa recunosti sufletul pereche intr-un infinit de suflete intalnite

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa atragi mai usor

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri