Un roman, "cavaler" pentru francezi! Violonistul Florin Niculescu a primit una dintre cele mai inalte distinctii ale Republicii Franceze!


Un roman,

Romanii au un nou motiv sa ridice capul sus in Franta, dupa ce unul dintre talentatul violonist Florin Niculescu a primit una dintre cele mai inalte distinctii ale Republicii Franceze.

 

Lui Florin Niculescu i-a fost inmanat titlul de "Cavaler in Arte si Litere", chiar de catre Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Excelenta sa domnul Francois Saint-Paul, intr-o ceremonie impresionanta.
Ceremonia a fost urmata de un concert sustinut de violonist alaturi de cvintetul sau, recital organizat de Apa Nova Bucuresti, la Palatul Tinerimea Romana.
##VIDEO33440##
Publicatiile internationale vorbesc despre romanul nostru ca despre un as in improvizatia cu vioara.
Dupa anii '90, Florin Niculescu a plecat din tara si a construit o cariera de aur peste hotare. Mereu revine cu placere in Romania pentru concerte.
"Sunt foarte bucuros si in acelasi timp magulit, coplesit de aceste onoruri. Statul francez mi-a acordat titlul de Cavaler in Arte si Litere pentru o incununare a carierei mele de 25 de ani in Franta", a marturisit artistul pentru Stirile Kanal D.

Lui Florin Niculescu i-a fost inmanat titlul de" Cavaler in Arte si Litere", chiar de catre Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Excelenta sa domnul Francois Saint-Paul, intr-o ceremonie impresionanta.

Ceremonia a fost urmata de un concert sustinut de violonist alaturi de cvintetul sau, recital organizat de Apa Nova Bucuresti, la Palatul Tinerimea Romana.

##VIDEO33442##

Publicatiile internationale vorbesc despre romanul nostru ca despre un as in improvizatia cu vioara.Dupa anii '90, Florin Niculescu a plecat din tara si a construit o cariera de aur peste hotare. Mereu revine cu placere in Romania pentru concerte. 

" Sunt foarte bucuros si in acelasi timp magulit, coplesit de aceste onoruri. Statul francez mi-a acordat titlul de Cavaler in Arte si Litere pentru o incununare a carierei mele de 25 de ani in Franta", a marturisit artistul pentru Stirile Kanal D.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022

A intrat în depresie din cauza Instagramului! Vedeta a fost la un pas de moarte

DESCOPERĂ: Horoscop Berbec FEBRUARIE 2022. Nativii Berbec au succes la locul de muncă!

DESCOPERĂ: Fructele și legumele lunii IANUARIE

PORTRET: Cine este VIVIANA SPOSUB, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală a suferit saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri