Un nou concurent la Puterea dragostei! Livian s-a dat de gol, în direct


Concurenții de la Puterea dragostei au parte de o surpriză de proporții. Un nou concurent a intrat în casa Puterea dragostei, pregătit să o cucerească pe Bianca


In articol:

Deși toată lumea crede că emisiunea este pe ultima sută de metri, un nou concurent a intrat în casa Puterea dragostei. Cel care s-a dat de gol este Livian, care a dezvăluit pe vlogul său despre cine este vorba.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

În ultimele săptămâni, din cauza pandemiei de coronavirus, concurenților li s-au asigurat cele mai bune condiții, pentru a fi cât mai protejați de noul virus. Din acest motiv, concurenții de la Puterea dragostei nu au mai fost eliminați săptămânal, așa cum se proceda înainte, ci au primit câte o banderolă. La trei banderole primite, concurentul este eliminat și ținut la hotel, până când este în siguranță să revină în România.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mărturisiri terifiante: „Bianca a fost reținută, i s-au pus cătușele la spate”

Ce spune Livian despre noul concurent

Și dacă toată lumea credea că ușile casei Puterea dragostei au fost închise, ei bine, un nou concurent și-a făcut apariția, iar fanii emisiunii deja au început să vorbească pe grupuri despre el. Potrivit acestora, tânărul este din Turcia și ar fi venit special pentru Bianca, iar Livian a vorbit pe vlogul său despre el:

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, îmbrâncită de Ella, din cauza lui Jador: „Plânge inima, urlă”

„Cum arată noul concurent? Asta e întrebare ca să răspund eu. Eu nu pot să vă spun cum arată noul concurent. Adică, a băgat un nou concurent, e mai pe ascuns, dar eu sunt mai bandit decât voi. Urmăriți emisiunea. A băgat un concurent sau nu au băgat pe nimeni, nu știu.

 


Citește și:

Horoscop zilnic luni, 28 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă parte de sănătate precară, cu răceală sau alți viruși!

Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian

Alina Pană și Ciprian s-au despărțit, înainte de nuntă

Raed Arafat, sfaturi pentru a nu ne infecta la vot: „Nu este suficient că se poartă masca”

Demi Lovato și Max Ekrich s-au despărțit, după 2 luni de logodnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri