Un model a rămas fără picioare, din cauza unui tampon!

Un model a rămas fără picioare, din cauza unui tampon!
Un model a rămas fără picioare, din cauza unui tampon!

O tânără americană a rămas fără picioare din cauza unui tampon. Modelul Lauren Wasser are acum un nou scop în viață. Tânăra vrea să se asigure că alte femei nu vor trece prin ce a trecut ea.

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 8-14 APRILIE 2019. Începe JUPITER RETROGRAD! Planeta norocului ne pune la TESTE 4 luni!

Lauren Wasser a suferit un șoc toxic din cauza unui tampon, iar medicii au decis că singurul mod în care îi pot salva viața este acela de a-i amputa ambele picioare.

„Un tampon aproape m-a omorât. Am folosit produsul așa cum a trebuit.

Am scăpat cu viață deși șansele de supraviețuire erau de 1%, dar faptul că am supraviețuit a fost partea ușoară, pe lângă coșmarul care a urmat”, a spus tânăra care a rămas fără picioare din cauza unui tampon.

Lauren a relatat că în anul 2012, pe vremea când avea doar 24 de ani, s-a trezit într-o dimineață cu o stare de rău, dar s-a gândit că trebuie să fie simptome de gripă și nu a dat prea mare importanță.

S-a întins înapoi în pat, pentru că era în perioada menstruației, iar când s-a trezit din nou avea poliția la ușă, oamenii legii fiind trimiși de mama sa, care era îngrijorată cu starea tinerei. Ea le-a spus că totul este în regulă și polițiștii au plecat, dar ulterior s-au întors, iar ceea ce au descoperit i-a șocat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 8-14 APRILIE 2019. Începe JUPITER RETROGRAD! Planeta norocului ne pune la TESTE 4 luni!

Lauren a fost dusă la spital, iar organele ei au inceput să cedeze, aşa că medicii au fost obligați să o bage în comă.

Tânăra s-a trezit după o săptămână fără să știe ce i s-a întâmplat și a mărturisit că avea arsuri groaznice în zona picioarelor.

Cangrena i-a afectat grav piciorul drept care nu mai putea fi recuperat, iar cel stâng i-a fost parțial afectat, cu doar 50% şanse să rămână funcțional, dar fără degete.

Din păcate, anul trecut, tinerei i-a fost amputat și al doilea picior, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

„Azi s-a împlinit un an de când mi-a fost amputat piciorul stâng și mi-am recăpătat viața. Chiar mă simt ca fata de 24 de ani care eram înainte ca toate acestea să se întâmple. Acum mă antrenez pentru maratonul orașului New York 2019”, a scris tânăra pe 11 ianuarie.

Lauren a precizat ea spune că țelul său este cel de a arăta lumii care sunt riscurile șocului toxic.

„Am ceva pentru care să trăiesc – să mă asigur că alte femei nu vor trece prin ce am trecut eu și să le ajute pe cele care știu cum este că nu sunt singure. După ce m-am documentat despre TSS, am realizat că am fost norocoasă pentru că sunt în viață, față de multe alte victime care nu mai sunt”, a concluzionat tânăra.



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

O adolescentă a murit de cancer la 17 ani, după ce medicii i-au dat tratament pentru dureri de spate

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies