Un medic infectat cu COVID-19 a dezvăluit ce simptome a avut în fiecare zi de la diagnosticare


Doctorul a împărtășit pe rețelele de socializare prin ce trece de când a fost diagnosticat cu COVID-19 în timp ce își trata pacienții.


In articol:

Un doctor din Spania infectat cu coronavirus și-a prezentat simptomele, pe internet, pentru a le arăta tuturor că nu este deloc de glumit cu COVID-19.

Medicul a arătat și cum i-a afectat temutul virus plămânii în numai câteva zile, dar și de decizie a luat atunci când a aflat că este infectat.

În vârstă de 35 de ani, medicul Yale Tung Chen a aflat că are COVID-19 în timp ce își trata pacienții la Spitalul Universitar „La Paz” din Madrid.

Citeste si: După coronavirus vine apocalipsa economică! Cristian Sima: ”Va fi criză, băncile vor crăpa, va fi măcel”

În plus, pentru a arăta cât de gravă este situația, medicul Chen a postat și footgrafii ale plămânilor săi.

Medic infectat
Medic infectat

„Ziua 1 după ce am fost diagnosticat cu COVID-19. Durere în gât, durere de cap puternică, tuse seacă, dar fără dificultate respiratorie. Fără anormalități la plămâni, la ecografie”, a scris el, în primul astfel de mesaj.

Citeste si: Un roman din Italia a murit din pricina coronavirusului

În cea de-a doua zi de autoizolare, medicul a scris: „Ziua 2 după ce am fost diagnosticat cu COVID-19. Durere mai slabă în gât, tuse și durere de cap, fără dificultăți respiratorii sau durere în piept”. Însă, medicul a precizat că a început să observe schimbări în plămânii săi, precum linia pleurală îngroșată.

Medic infectat
Medic infectat

În cea de-a treia zi de la diagnosticul COVID-19, medicul a scris că nu mai avea durere în gât ori durere de cap. A fost chinuit de tuse, fără dificultate în respirație sau durere în piept. „A început diareea, tusea a început să mă lase. Aceleași modificări la plămâni”, a mai scris el.

Medic infectat
Medic infectat

„Ziua 4 după diagnosticul de coronavirus. Mai multă tuse și foarte multă oboseală. Fără dispnee sau durere în piept”, a mai scris el, arătând alte modificări mici la plămânii săi.

Medicul și-a dat afară familia, pentru a-i feri pe cei dragi

Medicul a mai spus că după ce familia lui a fost testată negativ cu coronavirus, i-a determinat pe cei dragi să părăsească locuința și să îl lase singur în carantină.

„I-am dat afară pe toți. Au plecat la rude. Acum am toată casa pentru mine – ceea ce este minunat, că am tot spațiul la dispoziție”, a spus el.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Firea cere închiderea școlilor! Anunțul făcut recent!

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

ȘOCANT! Coronavirusul nu a pornit din Wuhan. Tot ce trebuie să știi despre coronavirus. Vezi cum te poți apăra de virusul fatal!

Ana Baniciu de la Te cunosc de undeva este într-o relație. Cine este bărbatul?

5 beneficii ale scrubului facial. Ce trebuie sa contina un scrub facial pentru a fi eficient?  

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri