Un fost concurent de la ”Insula Iubirii” a murit la doar 26 de ani


Un fost concurent de la ”Insula Iubirii” a murit la doar 26 de ani.

Mike Thalassitis a fost găsit fără suflare într-o pădure, aflată în apropierea casei sale.

Citeste si: HOROSCOPUL PRIMĂVERII CU MINERVA. Scorpionii se dedică vieții de familie, Capricornii au parte de securitate financiară

Managerul lui a confirmat oficial decesul, însă nu a oferit informații despre cauza care a dus la această tragedie, potrivit jurnaliștilor de la BBC.

Fost fotbalist, Mike a participat la ediția din 2017 a show-ului “Insula Iubirii”. 

Ferne McCann din “The Only Way Is Essex” a scris pe contul ei de Twitter: “Atât, atât, atât, atât de trist. Mike (…) ? Nu am cuvinte. Inima și sufletul meu, dar și dragostea mea se îndreaptă către prietenii și familia lui. Prea tânăr. Odihnește-te în pace”.

Jonny Mitchell, care a devenit prieten cu Mike Thalassitis după ce a apărut la “Insula Iubirii” cu el a scris pe contul lui de Instagram: “Chiar nu pot să cred ce văd aici. Băiatul meu din vilă și unul dintre cei mai buni colegi ai mei din show să moară. Un erou absolut și o legendă și cineva pe care am admirat de când l-am întâlnit. Întotdeauna plin de pozitivitate și carismă… Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată a fost luat de lângă noi prea devreme, sunt cu inima distrusă și nu pot să exprim în cuvinte cât de mult îmi vei lipsi, frate! Iubirea și gândurile mele se îndreaptă spre familia lui. Odihnește-te în pace, Magic Mike”.

Sursa: Cancan.ro

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri