Un cuplu a fost descalificat de la Puterea Dragostei, după ce a solicitat eliminarea din competiție!


Puterea Dragostei 22 februarie - După multe luni în care și-au trăit povestea de iubire, un cuplu a cerut descalificarea de la Puterea Dragostei!


In articol:

Nebănuite sunt căile dragostei… În gala eliminatorie a emisiunii Puterea Dragostei, s-a produs o premieră în istoria show-ului. Un cuplu și-a cerut eliminarea sau descalificarea în opinia altora. Pentru că dragostea învinge, Nicos și Meda au solicitat echipei de producție eliminarea lor din show-ul urmărit de milioane de telespectatori.

Plăcuți de unii, contraziși de alții Meda și Nicos au răzbit în fața tuturor pentru a fi împreună.

Puterea Dragostei 22 februarie- Situație neprevăzută în cadrul emisiunii, unde un cuplu a solicitat descalificarea din competiție!

Înainte de a anunța eliminarea săptămânii, Cristina Mihaela a făcut un anunț ce a lăsat muți de uimire concurenții de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Mădălina și George au ajuns la un pas de despărțire! "Ce pot să fac eu, dacă tu nu vrei?!"

“Haideți să aflăm ce ascunde acest mesaj!"

"Dragi concurenți, După cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză deoarece ei susțin că nu mai pot rezista să stea unul departe de celălalt… așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Este vorba despre Meda și Nicos! Cei pe care Puterea Dragostei i-a adus din nou împreună. Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de dragoste. Așadar, în această seară o să fie eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre! Dragii mei, Meda și Nicos vă doresc să trăiți fericiți!”

Nicos o strânge în brațe pe Meda și o sărută cu foc! Pentru a clarifica dorințele lor, acesta a ținut să precizeze un lucru important pentru el după care se ghidează în viață.

Citeste si: Puterea Dragostei, zguduită de un nou scandal: „Am niște poze și conversații..."

Nicos: “În viață avem nevoie de multe lucruri, dar iubirea este mai presus decât orice! Nu îmi va fi frică să renunț la multe lucruri pentru iubire.”

Prezentatoarea emisiunii Cristina Mihaela le-a urat: "În aplauzele colegilor voștri va urez să fiți fericiți până la adânci bătrâneți!"


Abonează-te pe

Citește și:

Românii vor primi bani de la Guvern! Cei loviți de criză vor primi sprijin financiar

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

E mai sănătoasă pâinea prăjită decât cea normală? Ce spun nutriționiștii!

Cele mai apreciate brand-uri de ceasuri

Andra Volos, în pat cu noul iubit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este îndrăgostită până peste cap!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri