Un bărbat a născut de trei ori natural! Cine e bărbatul și cum arată copiii lui


Un caz unic a avut loc în lume: un bărbat a născut de trei ori natural. Cine e bărbatul și cum arată copiii lui.

Să vezi și să nu crezi! Un bărbat a născut de trei ori natural. Numele acestuia este Thomas Beatie. Bărbatul și partenera sa de viață și-au dorit foarte mult o familie, așa că au luat ”atitudine” și au întemeiat-o. În prezent au patru copii, cel mai mic având doar un anișor.

Un bărbat a născut de trei ori natural! Cine e bărbatul și cum arată copiii lui

Thomas Beatie, americanul în vârstă de 45 de ani, a devenit pentru prima oară, în anul 2007, primul bărbat care a născut natural un copil. După ce născut, la scurt timp a rămas iar gravid.

Însă, există o explicație logică. Thomas Beatie s-a născut femeie, în Hawaii. Din dorința de a deveni bărbat, Thomas a luat decizia de a trece prin toate procese posibile pentru a se simți bine cu el însuși. Astfel că, în urmă cu 20 de ani, a început un tratament hormonal, astfel construind pentru identitatea sa. Însă, din punct de vedere biologic, el este tot femeie, așa că a reușit să dea naștere a trei copii, natural!

Citeste si: O tânără și-a pierdut viața din cauza unui joc sexual. Multe cupluri fac asta în pat

Citeste si: Andreea Mantea a luat decizia! Pleacă de la Puterea Dragostei: "De ce să mai ţip la concurenţi? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu?"

Citeste si: Dieta minune a Andei Adam. Cum slăbești 12 kilograme în 2 luni, renunțând la două ingrediente

Atunci când era femeie, Thomas a pierdut o sarcină de tripleți. Ulterior, s-a căsătorit cu Nancy și neputând să rămână gravidă, i-a preluat ”sarcina”. Ultimul copil născut a fost făcut chiar de Nancy. Bebelușul are doar un an.

La vârsta de 24 de ani, Thomas Beatie a început tranziția. În urmă cu nouă ani, bărbatul a dat chiar un interviu pentru o televiziune din România: ”Am născut natural, nu prin cezariană, la fiecare dintre sarcini. E foarte greu să naști. Femeile când nasc se gândesc că e un proces natural, dar e cea mai intensă durere pe care am avut-o. Avem o rezervă din spermă celui care a donat pentru cei trei copii. Nu ne-am hotărât dacă vom mai avea încă un copil, pentru că e muncă grea”.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscopul anului 2020! Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Rac, Leu și Fecioară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri