„Umplu bisericile duminică însă în online sunt draci în comentarii și au păreri de-a dreptul îngrozitoare.” Deea Maxer, declarații dureroase despre perioada de după divorțul de Dinu

„Umplu bisericile duminică însă în online sunt draci în comentarii și au păreri de-a dreptul îngrozitoare.” Deea Maxer, declarații dureroase despre perioada de după divorțul de Dinu
„Umplu bisericile duminică însă în online sunt draci în comentarii și au păreri de-a dreptul îngrozitoare.” Deea Maxer, declarații dureroase despre perioada de după divorțul de Dinu

Deea Maxer a fost nevoită să se lupte cu opinia publică după ce a divorțat de Dinu.

Dinu și Deea Maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat aproape două decenii. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri don showbiz, având împreună o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor, Maysa și Andreas.

Cu toate acestea, însă, în urmă cu 6 luni, printr-un mesaj comun, soții Maxer au anunțat că divorțează. Vestea a picat ca un șoc pentru fanii cuplului, care nu se așteptau la această decizie.

La scurt timp după ce a divorțat de artist, Deea și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Drilea, un tânăr alături de care trăiește și în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

Deea Maxer, afectată de comentariile negative din mediul online

Citește și: „Abia aștept să-i împărtășesc tot ceea ce știu eu pe parte artistică.” Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu copiii lui Dinu Maxer

Deea Maxer, declarații dureroase despre perioada de după divorțul de Dinu
Deea și Dinu Maxer, alături de copii [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mergi singur. Demonstrează-mi, ești bărbat!” Deea Maxer, postare neașteptată pe rețelele de socializare, la 6 luni de relație cu Robert Drilea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deea Maxer a vorbit în cadrul unui interviu despre perioada de după divorțul de Dinu.

Astfel, bruneta a dezvăluit că pe lângă faptul că a fost nevoită să treacă peste un divorț, comentariile negative pe care le-a primit în mediul online nu au făcut decât să o afecteze și mai tare.

De aceea, fosta soție a lui Dinu a luat la un moment dat decizia de a nu mai citi ceea ce se scrie despre ea în mediul online.

Lupta cu opinia publică(n.red. a fost cea mai grea perioadă), până când am înțeles că toți cei care comentează negativ decizia mea ajungând să mă jignească, n-au trăit anii ăștia cu mine și nici nu sunt în măsură să tragă concluzii.

Am trăit să aud că femeia în 2023 dacă decide să divorțeze, în opinia publicului este “femeie de moravuri ușoare” și nu are drepturi.

Am încetat să mai citesc și să dau importanță părerilor celor care umplu bisericile duminică însă în online sunt draci în comentarii și au păreri de-a dreptul îngrozitoare. ”, a declarat Deea Maxer pentru  Ciao.ro.

Cu toate acestea, se pare că în ciuda faptului că au trecut 6 luni de când a divorțat de tatăl copiilor săi, Deea Maxer încă mai primește comentarii negative în mediul online.

Recent, bruneta a postat pe IsntaStory un mesaj adresat tuturor celor care o critică.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Atâta răutate-n unii...Doamne...Unii n-au viață, efectiv... și le arde prea tarea de-a ta ”, a scris Deea Maxer în mediul online.

Deea Maxer, declarații dureroase despre perioada de după divorțul de Dinu
Deea Maxer[Sursa foto: Instagram]

Deea și Dinu Maxer nu mai colaborează profesional

Deea Maxer, declarații dureroase despre perioada de după divorțul de Dinu
Deea și Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

Deea și Dinu Maxer au format un cuplu de excepție atât în viața personală, cât și profesională. Cei doi participau împreună la evenimente și lucrau în aceeași echipă în cadrul afacerii cu cosmetice. Cu toate acestea, artistul a declarat că el și fosta lui soție au rămas în relații bune pentru copii, dar nu mai colaborează pe plan profesional.

„Vorbim tot timpul. Ieri, fetița a venit la mine, a dormit la noi. Dar strict și la obiect. Nici măcar despre afaceri nu mai vorbim… Eu mai lucrez acolo (nr. la compania de cosmetic), dar cumva pe cont propriu. Sunt în continuare sub ramura ei, dar discuțiile le port acum cu șefa ei. Ea m-a băgat acolo, nu-i contest rolul avut. Dar se poate să rămânem amândoi, fără să mai avem discuții dese și directe. Împreună nu am mai cântat. Ar fi penibil. Aveam piesele noastre despre familie… Eu le mai cânt.”, a spus Dinu Maxer, conform  Cancan.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Vedem ce facem și cu o surioară sau un frățior. Vârsta îmi cam dă bătăi de cap.” Adina Postelnicu, dezvăluiri despre a doua sarcină! Artista de abia mai face față presiunilor fiicei sale

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies