Tulburător! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu: „În cazul în care mor...”


Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu este de-a dreptul tulburător. Ce a scris actorul în el despre înmormântarea sa, cine și-a dorit să se ocupe de ea.


In articol:

Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu a ieșit la iveală. Jurnalista Mara Bănică a dezvăluit ce a făcut Costin Mărculescu înainte să moară.

Actorul a lăsat un bilet în care spunea cine își dorește să se ocupe de înmormântarea sa.

Costin Mărculescu avea de ani de zile probleme de sănătate, iar Mara Bănică a fost cea care acum 4 ani a chemat o ambulanță pentru el.

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică.

Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a spus Mara Bănică, potrivit Cancan.

Costin Mărculescu își schimbase ușa de la intrare, cu câteva zile înainte să moară

Tulburător! Ultimul bilet al lui Costin Mărculescu: „În cazul în care mor...”
Tulburător! Ultimul bilet al lui Costin Mărculescu: „În cazul în care mor...”

Cu câteva zile înainte să moară, actorul Costin Mărculescu își schimbase ușa de la intrare cu una metalică. Cea pe care o avusese înainte era fără clanță, pentru că cineva i-ar fi făcut o glumă proastă și îi înfundase broasca. Un vecin a mărturisit pentru Cancan acest lucru.

„Ne-am intersectat de câteva ori în ultimele săptămâni. Acum, părea să fie mult mai bine. Înainte era extrem de posomorât și abătut.

Am remarcat că și-a schimbat ușa metalică în urmă cu câteva zile. Costin a stat mult timp fără clanța de la vechea ușă pe care o avea la intrarea în garsonieră. Din câte am auzit, cineva i-a făcut o glumă proastă și i-a înfundat broasca și abia acum reușise să remedieze problema. Știu că financiar nu o ducea prea bine, și la întreținere acumulase cele mai multe restanțe din bloc.

Citeste si: De ce boală gravă suferea Costin Mărculescu: „Venea des ambulanța”

Când l-am văzut ultima dată, părea să fie mai bine, venea acasă cu câteva sacoșe cu cumpărături. În plasă, se distingea o sticlă de vin. El își cumpăra periodic vin vărsat. Păcat de el, era un băiat tânăr și bun”, a zis vecinul.

Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu. Prietena sa, Maria, a dezvăluit că actorul era singur și trist

Una dintre prietenele sale bune, Maria, a mărturisit pentru sursa citată anterior faptul că actorul Costin Mărculescu era o persoană bună. A dăruit multe, dar spunea că se simte inutil, singur și trist.

Citeste si: Costin Mărculescu ”și-a tunat” la maxim soția! Ella și-a luat silicoanele și a plecat! Supărat, actorul ”a uitat” să le mai plătească

„Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult. Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat. Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a spus prietena lui.


Abonează-te pe

Citește și:

De ce boală gravă suferea Costin Mărculescu: „Venea des ambulanța”

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Când a murit, de fapt, Costin Mărculescu! Ies la iveală detalii cutremurătoare

Costin Mărculescu a murit! A fost găsit în casă, în stare avansată de putrefacție

Costin Mărculescu îl acuză pe Ştefan Bănică Jr că i-a făcut viaţa un iad Cristinei Ţopescu: „Nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă Ştefan Bănică...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine a fost Jacqueline Kennedy Onassis: cea mai iubită Primă Doamnă a Americii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri