De ce boală gravă suferea Costin Mărculescu: „Venea des ambulanța”


Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a dezvăluit ce probleme de sănătate avea actorul. Jurnalista Mara Bănică a confirmat prin ce trecea prietenul său.


In articol:

Mara Bănică, buna prietenă a lui Costin Mărculescu, a vorbit despre problemele de sănătate ale actorului. La numai câteva ore după ce Costin Mărculescu a fost găsit în cada din locuința sa în stare de putrefacție, ies la iveală noi detalii despre problemele pe care acesta le avea.

Jurnalista crede că actorului i s-a făcut rău din cauza unei afecţiuni netratate.

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică.

Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia", a afirmat Mara Bănică.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a dezvăluit ce probleme de sănătate avea actorul. Jurnalista Mara Bănică a confirmat prin ce trecea prietenul său.
Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a dezvăluit ce probleme de sănătate avea actorul. Jurnalista Mara Bănică a confirmat prin ce trecea prietenul său.

Citeste si: Când a murit, de fapt, Costin Mărculescu! Ies la iveală detalii cutremurătoare

„M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri... Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a spus Mara Bănică.

Ea a precizat că actorul a fost activ pe WhatsApp luni, la prânz.

"Nu cred că era mort de o săptămână. Îmi pare rău că s-a prăpădit așa. Dumnezeu să-l odihnească!", a mai spus Mara Bănică.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, despre problemele lui de sănătate: „Venea des ambulanța”

În plus, și fosta iubită a lui Costin Mărculescu a vorbit despre problemele acestuia de sănătate:

„El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el”, a spus Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

Citeste si: Costin Mărculescu a vrut să își pună capăt zilelor. Mărturii cu ochii în lacrimi. „Mă simt la capătul puterilor”

De ce boală suferea Costin Mărculescu. Urma să împlinească 51 de ani

Pe 29 iunie, Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani.


Citește și:

Când a murit, de fapt, Costin Mărculescu! Ies la iveală detalii cutremurătoare

Costin Mărculescu a murit! A fost găsit în casă, în stare avansată de putrefacție

Care sunt câinii cei mai potriviți pentru femei? Doamnele se vor îndrăgosti de ei, instant!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 27 septembrie- 3 octombrie. Trei zodii pot avea probleme de sănătate, iar Berbecii suferă din dragoste

Horoscop zilnic sâmbătă, 26 septembrie 2020! Racii iau decizii importante pe plan personal!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cum arăta Gina Pistol, până să îl cunoască pe Smiley? Era mai plinuţă și total diferită față de acum! Galerie FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri