Ultimele detalii despre starea lui Mihai Constantinescu


Soția lui Mihai Constaninescu, Simona Secrier, a luat o decizie radicală, în contextul în care starea de sănătate a cântărețului rămâne gravă.


In articol:

Mihai Constantinescu se află în spital de două săptămânia, iar soția lui, Simona Secrier, a fost tot timpul alături de el.

Ultimele detalii despre starea lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier ia în calcul transferul la o clinică din străinătate. Mai multe clinici din Europa au refuzat-o, însă, din cauza stării de sănătate a cântărețului. Momentan el este stabilizat, dar nimeni nu vrea să riște agravarea situației în care el se află.

Citeste si: Semnele cancerului de colon pe care nu trebuie să le ignori. Poţi să ai boala şi să nu ştii

Citeste si: Papa în România 2019. Tot ce trebuie să știți despre vizita Suveranului Pontif în țara noastră

Citeste si: Școli și grădinițe închise încă de joi în Capitală! Lista celor 110 unităţi şcolare unde nu se fac cursuri mâine

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru IUNIE 2019. Începe perioada de transformare. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați - previziuni pentru Kfetele.ro

"Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune", a declarat fosta soție a lui, Mihaela.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri