Ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Mi se face rău...”


Ce a spsu jurnalista cu puțin timp înainte de a muri.


In articol:

Bărbatul căruia Cristina Țopescu i-a trimis ultimul mesaj înainte să moară la finalul lunii decembrie a dezvăluit ce i-a spus aceasta.

Marius Chircă a dezvăluit că jurnalista i-a trimis o înregistrare audio în care îi cere ajutorul.

„Acum am terminat și eu treaba, e 12 fără 10, am hrănit cățeii din zonă, ai mei, curățenie.

Iartă-mă că te bat la cap, dar știi cum e cu foarte mulți câini. Nu te sun pentru că e foarte târziu, ți-am dat mesaj, sms normal, ți-am zis că am vorbit cu Adrian și a zis că încearcă să aibă grijă de ei, că sunt bine.

Nu știu, sunt și șase pui, deci asta mă disperă cu puii, pentru că nu știam de pui.

A, ne mai auzim, dar ce te rog, te rog din tot sufletul meu, să nu mă uiți luni, să vorbim duminică și să stabilim, să nu uiți, pentru că sunt în pom, deci nu, nu mă descurc și nu am unde să-i duc.

Aşa, dacă merg cu tine, vorbești tu cu el să nu vină să-i mai ia și îi duc la locul lor și nu știu, Dumnezeu cu mila, nu știu, nu știu ce să fac.

Sunt tare amărâtă, mai ales când mă gândesc că nu pot să-i iau până luni și ei stau acolo, și, în sfârșit, mă mai gândesc și la toți ceilalți, mi se face rău. Te rog din sufet, da? Să mă bazez pe tine luni, ne-auzim. Cu drag, te pup, noapte bun ă”, spunea Cristina Ţopescu, într-o înregistrare audio trimisă prietenului ei, Marius Chircă, pe Whatsapp.

Citeste si: Mama Cristinei Țopescu locuia în București, nu în străinătate! De ce nu și-a sunat fiica de Revelion

Citeste si: Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: „Să moară cu câinii ei”

Citeste si: Surpriză de proporții! Ştefan Bănică, la incinerarea Cristinei Țopescu! Ce a făcut artistul la Crematoriu și cu cine a plecat de la funeralii!

Marius Chircă
Marius Chircă

Marius Chircă: „Nu cred că am nevoie să mă afirm” 


Prietenul Cristinei Țopescu a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că a publicat mesajul audio regretatei vedete nu pentru a se afirma, ci pentru că este un om care militează pentru cauza cățeilor de mai bine de șase ani de zile. Iubește foarte mult animalele, la fel ca și Cristina Țopescu, iar discuțiile lor, spune Marius, erau canalizate, de cele mai multe ori, către acest subiect.

„Sincer, nu aș mai fi vrut să discut pe tema asta, pentru că am fost extrem de supărat. Am văzut câteva articole scrise de ziariști în presă cum că nu au fost de acord că am publicat acele mesaje audio. Știu foarte bine de ce am făcut publice acele mesaje, știu foarte bine câte convorbiri telefonice am avut cu Cristina, iar discuțiile cele mai multe erau legate de problema acestor câini care, din nefericire, trăiesc pe străzile din România.

Dacă am făcut lucrul acesta, nu l-am făcut ca să mă afirm, așa cum au spus unii, pentru că nu cred că am nevoie să mă afirm. Din păcate, unii mă cunosc acum, de când cu subiectul Cristina Țopescu, dar și înainte de această tragedie am avut apariții TV, în care militez pentru cauza acestor câini, de mai bine de șase ani de zile”, a mărturisit Marius Chircă, prietenul Cristinei Țopescu,


Abonează-te pe

Citește și:

Mama Cristinei Țopescu locuia în București, nu în străinătate! De ce nu și-a sunat fiica de Revelion

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: „Să moară cu câinii ei”

Cristinei Țopescu i se făcea rău în timp ce se afla în direct! De ce boală suferea

Costin Mărculescu îl acuză pe Ştefan Bănică Jr că i-a făcut viaţa un iad Cristinei Ţopescu: „Nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă Ştefan Bănică...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri