Uite in ce moment al zilei poti discuta cel mai bine cu partenerul tau. Afla acum cand este cel mai oportun!


Barbatii sunt cel mai dispusi sa asculte cu atentie frazele, povestirile si sugestiile sotiilor lor in timpul cinei, in jurul orei 20.15, potrivit unui sondaj realizat recent in Marea Britanie, comandat de lantul de magazine Asda.

"Pentru orice femeie care incearca sa aiba o discutie serioasa cu partenerul ei de viata, gasirea momentului ideal pentru a purta acea conversatie reprezinta intotdeauna o problema. Cum sa ii faci pe barbati sa iti acorde atentia lor completa? Raspunsul este unul simplu: asteptati pana cand el tocmai s-a asezat la masa", afirma autorii acestui articol aparut pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Autorii unui studiu realizat pe un esantion de 1.000 de barbati si femei au descoperit ca ora 20.15 reprezinta momentul in care barbatii sunt cel mai pregatiti sa asculte ceea ce au de spus sotiile lor.

Aproape jumatate dintre respondenti au spus ca prefera sa poarte discutiile serioase in timpul cinei. Pe de alta parte, femeile spun ca vor sa aduca in discutie un subiect complicat cu 12 ore mai devreme, in jurul orei 08.20.

Un alt moment prielnic este in timpul deplasarii cu automobilul  39% dintre barbati spun ca le place sa poarte conversatiile importante in timp ce conduc. In plus, daca acele discutii implica solicitarea unui favor, cele mai mari sanse de a-l obtine apar atunci cand favorul respectiv este cerut in fata rudelor.

Peste 20% dintre barbati spun ca obisnuiesc sa cedeze in fata rugamintilor sotiilor lor, daca acestea sunt facute in prezenta unui numar mare de membri ai familiei.

In schimb, trei sferturi dintre barbati spun ca detesta sa fie deranjati cu rugaminti, discutii si solicitari atunci cand fac dus.

Sondajul a dezvaluit faptul ca femeile intampina cele mai mari dificultati in captarea atentiei sotilor lor atunci cand acestia joaca jocuri video - doar 1% dintre barbati sunt atenti in acele momente la ceea ce li se spune.

Vizionarea unui meci de fotbal reprezinta o alta "strategie" riscanta pentru femei, deoarece 92% dintre barbati pur si simplu nu sunt pregatiti sa intretina o conversatie in acele momente, optand in loc pentru raspunsuri concise si afirmative.

Aproape 95% dintre barbati spun ca detesta momentele in care sotiile lor incep sa le vorbeasca in timp ce ei vizioneaza un film la televizor sau pe DVD - indiferent de genul cinematografic caruia ii apartine acel film.
Citeste continuarea pe: www.descopera.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri