Ai nevoie de o tigaie mare sau un wok si putina rabdare. Rezultatul? O garnitura foarte sanatoasa, plina de culoare si de vitamine.
Ingrediente:
3 catei de usturoi
ghimbir proaspat
200-300g legume de toate felurile: ciuperci, mazare, ardei, sparanghel, broccoli, morcovi- orice gasesti mai proaspat la piata
ulei vegetal
sare
sos
Mod de preparare:
Pasul 1: Curata usturoiul si ghimbirul si marunteste-le.
Pasul 2: Spala si curata legumele si taie-le in bucati mari, tinand cont de timpul de preparare al fiecareia.
Pasul 3: Pune ulei in tigaie si da focul la mare. Caleste usturoiul si ghimbirul, apoi adauga legumele. Incepe cu cele mai mari- ardei, broccoli, morcovi.
Pune sare si piper si amesteca.
(P) Profita de -25 reducere la Novophane si bucura-te ACUM de un par sanatos.
Pasul 4: Cand usturoiul prinde o nuanta aurie, adauga si celelalte legume mai mici. Mai pune sare si amesteca din cand in cand. Nu acoperi tigaia.
Pasul 5: Adauga cateva linguri de sos de soia si de vin alb. Amesteca.
Serveste cu orez sau ca garnitura pentru carne
sursa: foodstory.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro