Puiul preparat in stil asiatic cu sos dulce acrisor este un fel de mancare perfect pentru serile de vara. Uite ce trebuie sa faci!
Ingrediente:
8 copanele de pui fara piele
O lingurita de pudra de usturoi
O lingurita de pudra de ghimbir uscat
2 linguri de sos de soia
2 linguri de otet de mere
1 lingurita de sos chili
Pentru glazura: 3 linguri de sos chili, o lingura de miere
Pentru decorare ai nevoie de cateva frunze de ceapa verde tocate marunt
Mod de preparare:
Ia fiecare copanel si presara pe acesta pudra de usturoi si de ghimbir.
Pune copanele intr-o punga si adauga sosul de soia, otetul si o lingurita de sos chili si lasa-le la marinat peste noapte.
Intr-un bol amesteca sosul de chili si mierea.
Pune copanele pe gratar si pulverizeaza deasupra ulei de masline.
Cu o pensula, pune glazura de chili si miere peste copanele de pui.
Serveste puiul cu ceapa verde maruntita deasupra.
Sursa www.skinnytaste.com