Uite ce pantofi trebuie sa porti in aceasta primavara!


“Da-i unei fete pantofii potriviti si va cuceri lumea” spunea Marilyn Monroe. Este cat se poate de adevarat. Orice tinuta poate fi scoasa din anonimat de pantofii perfecti. Noi iti propunem cateva modele pentru aceasta primavara.

 

Melatalic look- acesti pantofi cu bareta  sunt foarte usor de asortat oricarei tinute. Poarta-i la birou cu o camasa alba si o fusta creion neagra (Stradivarius, 129 lei).
Snake print- pantofii din piele cu imprimeu snakeskin sunt usor de purtat cu jeansi si camasi sau pulovere (Mango, 399 lei).
Bright colour-  o pereche de pantofi in culori puternice poate fi accentul de care are nevoie o tinuta monocroma (Aldo, www.asos.com, 98, 32 euro).
Red alert- pantofii decupati pot fi purtati cu o rochie primavarateca in culori vii (New Look, www.asos.com, 25, 27 euro).
Floral print- acesti pantofi in truchipeaza cu adevarat primavara (MSMG, www.net-e-porter, 300 euro).

Melatalic look- acesti pantofi cu bareta sunt foarte usor de asortat oricarei tinute. Poarta-i la birou cu o camasa alba si o fusta creion neagra (Stradivarius, 129 lei).

Snake print- pantofii din piele cu imprimeu snakeskin sunt usor de purtat cu jeansi si camasi sau pulovere (Mango, 399 lei).

Bright colour- o pereche de pantofi in culori puternice poate fi accentul de care are nevoie o tinuta monocroma (Aldo, www.asos.com, 98,32 euro).

Red alert- pantofii decupati pot fi purtati cu o rochie primavarateca in culori vii (New Look, www.asos.com, 25,27 euro).

Floral print- acesti pantofi in truchipeaza cu adevarat primavara (MSMG, www.net-a-porter, 300 euro).

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Dezvăluiri uluitoare! None a recunoscut că a umilit-o pe Bianca pentru că nu o mai suporta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri