Uite ce desert a pregatit Carmen Bruma in luna indragostitilor!


După ce a gustat un desert special la Jubile Signature Pipera, Carmen Brumă l-a reinterpretat într-o variantă originală, cu mai puţine calorii.

 

Jurnalistii si vedetele au fost astfel invitati aseara la un eveniment de degustare, la Jubile Signature Pipera, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Bruma a fost gazda serii si a fost o prezenta extrem de placuta. Imbracata intr-o rochie lunga, de culoare neagra, cu spatele gol, care i-a pus in evidenta talia de viespe, bine lucrata la sala, de parca nici nu ai fi zis ca a nascut acum 9 luni, Carmen le-a explicat invitatilor cat de mult i-a placut Tarta Caprese si cum a gasit solutia de a-i schimba ingredientele pentru a o transforma intr-un desert perfect, cu mai putine calorii.
Ingredientele initiale pentru Tarta Caprese sunt urmatoarele:
300g faina de migdale
250 g unt
250 g Ciocolata neagra 85%
200g zahar tos
5 oua
Zahar pudra vanilat pt ornare
Carmen Bruma a propus insa inlocuirea zaharului cu xylitol si a adaugat la reteta si in jur de 50-100 g. de faina de canepa, care nu lipsetse, de regula, din alimentatia ei.
“Reteta initiala era acceptabila din punct de vedere caloric. Eu am propus sa punem xylitol in loc de zahar si sa adaugam si putina faina de canepa, in jur de 50-100 g. Jubilee e preocupat sa satisfaca gusturi cat mai diverse si exigente, iar Tarta Caprese mi s-a parut un desert rafinat si usor de digerat. O sa-i prepar acest desert si lui Vladut, dar dupa ce va implini doi ani”, a marturisit Carmen Bruma.

Jurnalistii si vedetele au fost astfel invitati aseara la un eveniment de degustare, la Jubile Signature Pipera, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Bruma a fost gazda serii si a fost o prezenta extrem de placuta. Imbracata intr-o rochie lunga, de culoare neagra, cu spatele gol, care i-a pus in evidenta talia de viespe, bine lucrata la sala, de parca nici nu ai fi zis ca a nascut acum 9 luni, Carmen le-a explicat invitatilor cat de mult i-a placut Tarta Caprese si cum a gasit solutia de a-i schimba ingredientele pentru a o transforma intr-un desert perfect, cu mai putine calorii.

Ingredientele initiale pentru Tarta Caprese sunt urmatoarele:

300g faina de migdale
250 g unt
250 g Ciocolata neagra 85%
200g zahar tos
5 oua

Zahar pudra vanilat pt ornare

Carmen Bruma a propus insa inlocuirea zaharului cu xylitol si a adaugat la reteta si in jur de 50-100 g. de faina de canepa, care nu lipsetse, de regula, din alimentatia ei.

“Reteta initiala era acceptabila din punct de vedere caloric. Eu am propus sa punem xylitol in loc de zahar si sa adaugam si putina faina de canepa, in jur de 50-100 g. Jubilee e preocupat sa satisfaca gusturi cat mai diverse si exigente, iar Tarta Caprese mi s-a parut un desert rafinat si usor de digerat. O sa-i prepar acest desert si lui Vladut, dar dupa ce va implini doi ani”, a marturisit Carmen Bruma.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

O celebră creatoare de modă a pozat goală în cadă în luna de miere din Maldive!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri