Trucuri simple: 6 moduri de a păstra paharele fără pete de ruj

cum sa nu se transfere rujul pe pahare
6 moduri de a păstra paharele fără pete de ruj

Există anumite modalități prin intermediul cărora veți observa că rujul nu se va mai transfera. Însă le știați până în acest moment?

Aflați din rândurile următoare cum puteți preveni, mai exact, transferul de ruj, pe orice obiect atingeți atunci când mâncați sau beți ceva, în oraș și nu numai.

 

6 moduri de a preveni transferul rujului de pe pahare

1. Purtați un creion de buze

Purtarea unui creion de buze înainte de aplicarea unui ruj este o modalitate excelentă de a vă face buzele să iasă în evidență, îndrăznețe și vizibile.

Cu toate acestea, acest lucru împiedică transferul rujului. De obicei, creionul de buze are o textură ușor uscată, care împiedică transferul și păstrează culoarea cremoasă a rujului. Un creion de buze subliniază forma buzelor tale, ajută la crearea profunzimii și menține culoarea buzelor tale preferate, astfel încât machiajul tău să rămână rezistent la transfer și de lungă durată. Înainte de a aplica rujul, folosește creionul de buze pentru a-ți defini buzele.
Va crește durata de viață a rujului tău. Nu va dispărea.

Citește și: 6 trucuri pe care trebuie să le știi atunci când folosești rujul. Indiferent de culoare, alege să întorci privirile de fiecare dată

6 moduri de a păstra paharele fără pete de ruj[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să faci loțiune de casă cu unt de shea. Ai nevoie de doar trei ingrediente

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

2. Încearcă un primer pentru buze

Cosmeticele rezumă funcția grundului. Trebuie să amorsezi vopseaua înainte de a o aplica pe perete. Un primer pentru buze ajută la pregătirea buzelor, creând o bază netedă. În plus, ingredientele din formula primerului de buze ajută la prevenirea transferului și prelungesc durata de viață a rujului. Folosește un primer pentru buze înainte de a aplica rujul. Este lipicios și oferă o bază frumoasă pentru ca pigmentul să rămână pe buzele tale.

În plus, îi menține buzele hidratate pe tot parcursul zilei. Ba chiar mai mult, conform National Library of Medicine, există efecte dăunătoare ale luminii ultraviolete asupra pielii, ceea ce înseamnă că este foarte important să utilizăm protecție solară.

6 moduri de a păstra paharele fără pete de ruj[Sursa foto: freepik]

3. Amintiți-vă să ștergeți

Ștergerea rujului este similară cu nevoia de hârtii de sebum pentru a vă reseta machiajul și pentru a preveni alunecarea machiajului.

Începeți cu un strat subțire de ruj pe buze, apoi folosiți o hârtie absorbantă pentru a vă șterge buzele. Pentru a finaliza formula sigilat, aplicați un alt strat de ruj. Totul ce trebuie să vă amintiți pentru a obține acest truc eficient este să evitați ștergerea cu forță, deoarece nu doriți să vă îndepărtați sau să vă uzați rujul complet.

ruj care nu se transfera
6 moduri de a păstra paharele fără pete de ruj[Sursa foto: freepik]

4. Aplicați pudră

Un alt truc simplu, dar eficient pentru a-ți sigila rujurile este acest truc. Pentru a fixa rujul, folosește un burețel mare cu pudră compactă sau translucidă pentru a-l aplica pe buze. Aplică un alt strat de ruj și gata. Este, de asemenea, un truc excelent pentru a păstra rujul intact folosind un fard de obraz care se potrivește rujului. Formula pudră reduce cantitatea excesivă de umiditate din ruj, care este singurul motiv pentru care se transferă de pe linia buzelor.

pete de ruj pe pahar
6 moduri de a păstra paharele fără pete de ruj[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

5. Încearcă fond de ten

Aplicarea fondului de ten și fixarea acestuia cu pudră compactă ajută la pregătirea buzelor pentru aplicarea rujului, așa cum un creion de buze ajută la menținerea rujului în poziție. Nu numai că ajută la menținerea unei baze uniforme, dar ajută și la prevenirea aruncării rujului de pe buza superioară.

cum sa faci rujul sa nu se transfere
6 moduri de a păstra paharele fără pete de ruj[Sursa foto: freepik]

6. Exfoliați-vă buzele

Când vine vorba de a scăpa de petele de ruj pe pahare, o schimbare este exfolierea buzelor. Îndepărtarea frecventă a pielii moarte vă menține buzele moi și suple, precum și vă oferă o pânză mai fină pentru ruj. Un exfoliant ușor de făcut acasă care conține zahăr și miere sau ulei de măsline este excelent pentru pielea uscată și descuamate. După ce aplicați acest amestec pe buze cu mișcări circulare, clătiți după cinci până la zece minute pentru a obține o suprafață mai netedă. Reduceți probabilitatea de pete și transferuri eliminând petele aspre din ruj. Acest ritual de îngrijire a buzelor ajută la menținerea buzelor în stare bună, precum și la prevenirea acestor pete dăunătoare. Conform Healthline, înainte de a merge la culcare seara, aplică un balsam de buze de bună calitate, iar după trezire, folosiți o periuță de dinți pentru a îndepărta ușor pielea uscată. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

trucuri ruj rezistent
6 moduri de a păstra paharele fără pete de ruj[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

6 trucuri pe care trebuie să le știi atunci când folosești rujul. Indiferent de culoare, alege să întorci privirile de fiecare dată

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies