Trucuri de machiaj pe care trebuie sa le stie orice femeie! Iti vor face viata mult mai usoara!


Atunci cand folosesti produse de machiaj si infrumusetare, trebuie sa cunosti cateva trucuri care le vor face si mai eficiente.

 

Noi iti spunem ca iti poti simplifica ritualul de infrumusetare din fiecare dimineata cu ajutorul unor trucuri simple, dar de efect. Incearca -le si tu si iti garantam ca viata ta nu va mai fi niciodata la fel.
1. Poti transforma un creion dermatograf intr-unul cu gel, folosind un chibrit sau o bricheta. Tine-l sub flacara pentru o secunde, lasa-l sa se raceasca 15 secunde si apoi priveste cum isi schimba consistenta.
2. Ca sa-ti faci un machiaj de tip cat-eye perfect, deseneaza intai conturul, apoi umple spatiile goale.
3. Foloseste o lingura pentru a desena curba perfecta din coltul ochiului pentru un machiaj de tip cat-eye.
4. Foloseste aceeasi lingura atunci cand aplici rimelul pentru a nu-ti murdari pleoapele.
5.
Adauga solutie salina intr-un rimel care s-a uscat, iar acesta va putea fi folosit din nou.
6. Incalzeste-ti ondulatorul de gene cu un uscator de par. Tine-l sub jetul de aer fierbinte pana cand se incalzeste, apoi lasa-l sa se raceasca putin pentru a nu-ti arde genele. Folosit asa, ondulatorul iti va face genele sa arate si mai bine.
7.
Aplica solutia de lipit genele false cu ajutorul unei agrafe. Asfel, vei impiedica bulele de lipici nedorite ce pot aparea printre gene.
8. Foloseste o sugativa pentru a-ti reinprospata tenul. Aceasta absoarbe uleiul in exces de pe fata ta.

Noi iti spunem ca iti poti simplifica ritualul de infrumusetare din fiecare dimineata cu ajutorul unor trucuri simple, dar de efect. Incearca -le si tu si iti garantam ca viata ta nu va mai fi niciodata la fel.1. Poti transforma un creion dermatograf intr-unul cu gel, folosind un chibrit sau o bricheta. Tine-l sub flacara pentru o secunde, lasa-l sa se raceasca 15 secunde si apoi priveste cum isi schimba consistenta.2. Ca sa-ti faci un machiaj de tip cat-eye perfect, deseneaza intai conturul, apoi umple spatiile goale.3. Foloseste o lingura pentru a desena curba perfecta din coltul ochiului pentru un machiaj de tip cat-eye.4. Foloseste aceeasi lingura atunci cand aplici rimelul pentru a nu-ti murdari pleoapele.5. Adauga solutie salina intr-un rimel care s-a uscat, iar acesta va putea fi folosit din nou.6. Incalzeste-ti ondulatorul de gene cu un uscator de par. Tine-l sub jetul de aer fierbinte pana cand se incalzeste, apoi lasa-l sa se raceasca putin pentru a nu-ti arde genele. Folosit asa, ondulatorul iti va face genele sa arate si mai bine.7. Aplica solutia de lipit genele false cu ajutorul unei agrafe. Asfel, vei impiedica bulele de lipici nedorite ce pot aparea printre gene.8. Foloseste o sugativa pentru a-ti reinprospata tenul. Aceasta absoarbe uleiul in exces de pe fata ta.


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se scot petele de vin roșu

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cu ce se scot petele de grăsime de pe haine

Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

4 Tratamente naturale pentru unghii rezistente, pe care le poți face acasă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri