TRIMITE: mesaj cu o urare sau o felicitare de Sfinții CONSTANTIN & ELENA 2021Trimite o urare sau felicitare pentru sărbătoarea de Sfinții Împărați CONSTANTIN și ELENA 2021 pentru prieteni, familie, colegi, rude, profesori, șefi, profesori pe data de 21 mai 2021/21.05.2021!


In articol:

21 mai 2021- Sfinții Constantin și Elena reprezintă o zi extrem de importantă în calendarul creștin orthodox al

lunii în care ne aflăm. Conform unei statistici, aproape doua milioane de români își spun ”La mulți ani” de Sf. Constantin și Elena. Pentru a le face o zi onomastică cât mai frumoasă, nu uita să le transmiți și în 2021, o urare sau felicitare specială.

Transmite un mesaj, o urare sau o felicitare sărbătoriților ce poartă numele de: Elena, Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuța, Ilenuș(a), Ilinuța, Leana; Lenuța, Lenuș(a), Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuța, Nuți, Nuțica, Nuțisor, Constantin, Costea, Costel, Costache, Costin(a), Codin(a),

Constanța, Constantiu, Costandin(a), Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina, Costel(uș), Costelica, Costică, Costas, Tica, Ticu, Titi(șor), Titel(us), Dinicu, Dinică, Tinuț, Tinel, Tanța, Tănțica, Tanți.

Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena este una dintre cele importante sărbători creștine din luna mai. Sfinții Împărați Constantin și Elena au rămas în istorie ca „cei care au dat libertate creștinismului”. Împărăteasa Elena a fost prima femeie care a lăsat sclavii în liberatate și a salvat de la persecuție mai multi oameni.

Mesaje cu: La mulţi ani de Sf. Constantin și Elena- 21 mai 2021 

Citeste si: SMS|Mesaje de Sfinții Constantin și Elena 2021. Trimite MESAJE, URĂRI şi idei de FELICITĂRI pentru prieteni, familie, colegi, profesori, șefi pe data de 21 mai 2021!

Urări si felicitări de Sfinții Constantin și Elena 2021. Mesaje pentru Constantin/Elena. Felicitări pentru Constantin/Elena
Urări si felicitări de Sfinții Constantin și Elena 2021. Mesaje pentru Constantin/Elena. Felicitări pentru Constantin/Elena[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena semnificație, tradiții și superstiții

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani Constantin și Elena 2021!

Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un "La mulţi ani" din suflet!

E sărbătoare mare azi, pentru că tu, cea mai bună prietenă a mea, te bucuri de ziua numelui tău. Şi astfel mă bucur şi eu cu tine şi îţi spun că voi fi mereu alături de tine!

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!”

Vreau să îţi urez toate cele bune, de „Constantin si Elena”! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocroteasca mereu! La mulţi ani Constantin și Elena 2021!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer la mulţi ani! La mulţi ani Constantin și Elena! 

Să bem! Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!

La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se indeplinească toate dorinţele. Cu ocazia Sfinţilor Constantin si Elena, îţi dorim sanatate şi numai bucurii.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

La Mulţi Ani! Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiasca fericirea dorită şi liniştea interioară.

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească! La mulţi ani Constantin și Elena 2021!

Urări si felicitări de Sfinții Constantin și Elena- 21 mai 2021. Mesaje pentru Constantin/Elena. Felicitări pentru Constantin/Elena

Citeste si: Urări Constantin și Elena 2020. Cele mai frumoase SMS-uri și mesaje

Mesaje cu: La mulţi ani de Sf. Constantin și Elena 2021
Mesaje cu: La mulţi ani de Sf. Constantin și Elena 2021 [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Sf. Constantin si Elena. Rugaciune pentru sanatate catre sfintii parinti

Florile din luna mai să îţi aducă multa iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite. La mulţi ani de ziua numelui!

Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunata şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tai. Cu drag, …

La zi aniversară, noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer “La mulţi ani!”

Cu ocazia onomasticii, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

De ziua ta, sfinţii al căror nume îl porţi să îţi ocrotească paşii şi să îţi aducă zâmbetul pe buze! La mulţi ani!

Zi de sarbatoare! E primăvara, e soare şi e ziua numelui tău! La mulţi ani drag prieten, să rămâi peste ani la fel cum eşti acum!

E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri! La mulţi ani Constantin și Elena 2021! 

La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin şi Elena”! Să ai parte de bucurii

La mulţi ani Constantin și Elena 2021! E ziua numelui tău, aşa că îţi urez şi eu tot binele din lume!

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!- stirilekanald.ro

101 de Mesaje, SMS-uri, urări sau felicitări oferite de ziua Sfinții Constantin și Elena

21 mai 2021

Citeste si: Sf. Constantin si Elena, obiceiuri si traditii. Ce sa faci ca sa ai bani tot anul

100 de Mesaje cu idei de urări și felicitări de Sf. Constantin și Elena 2021.
100 de Mesaje cu idei de urări și felicitări de Sf. Constantin și Elena 2021.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de Constantin și Elena 2020. Cele mai frumoase SMS-uri și urări pentru onomastică

Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La Mulţi Ani! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani Constantin și Elena!

La mulţi Ani şi să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc şi un camion cu bani!

Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tăi! La mulţi ani Constantin și Elena! 

Îţi urez la mulţi ani pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

La mulţi ani Constantin și Elena 2021! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

Mesaje, SMS-uri, urări sau felicitări oferite de ziua Sfinții Constantin și Elena 2021.
Mesaje, SMS-uri, urări sau felicitări oferite de ziua Sfinții Constantin și Elena 2021. [Sursa foto: PixaBay]

Este o zi perfectă pentru a trasmite un mesaj de Sfinţii Constantin şi Elena. De cele mai multe ori lucrurile mărunte au o însemnătate aparate și cel mai bun lucru este să te folosești de acest prilej de Sfinţii Constantin şi Elena  21 mai 2021.

Kfetele.ro îți urează: La mulţi ani de Sfinţii Constantin şi Elena 2021!


Abonează-te pe

Citește și:

TRANSMITE: MESAJE de Sf. CONSTANTIN & ELENA 2021

Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena semnificație, tradiții și superstiții

Anca Dinicu, fugărită în trafic de polițiști: 'Când erau după mine, au dat într-o groapă și...' EXCLUSIV - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi! - stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc weekend 25-26 martie 2023: Zodiile care-și împlinesc o mare dorință. Au astrele de partea lor la final de săptămână - kanald.ro

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea - radioimpuls.ro

Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Care sunt trendurile în materie de rochii de mireasă pentru anul 2023
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri