Trebuie sa vezi cum a aratat Solange Knowles in ziua casatoriei!


Solange Knowles si iubitul sau, Alan Ferguson, si-au unit destinele in weekend.

 

Cei doi au spus "Da" la Marigny Opera House din New Orleans in fata a 200 de persoane, printre care s-au aflat familia si prietenii.
Cuplul a ajuns la locatie pe biciclete albe, Solange alegand sa poarte un catsuit ivory semnat Stephane Rolland. Pentru ceremonie a ales un design Humberto Leon pentru Kenzo, completat cu o mantie si bratari Jill pentru Lady Grey la fiecare mana.
Insa nu doar Solange a purtat alb la propria nunta. Intr-un tablou de familie realizat de fotograful Rog Walker, si Beyonce si mama Tina Knowles, la fel ca toate prietenele cantaretei, apar imbracate in alb.
Sursa: instyle.com

Cei doi au spus "Da" la Marigny Opera House din New Orleans in fata a 200 de persoane, printre care s-au aflat familia si prietenii.

Cuplul a ajuns la locatie pe biciclete albe, Solange alegand sa poarte un catsuit ivory semnat Stephane Rolland. Pentru ceremonie a ales un design Humberto Leon pentru Kenzo, completat cu o mantie si bratari Jill pentru Lady Grey la fiecare mana.Insa nu doar Solange a purtat alb la propria nunta. Intr-un tablou de familie realizat de fotograful Rog Walker, si Beyonce si mama Tina Knowles, la fel ca toate prietenele cantaretei, apar imbracate in alb.Sursa: instyle.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Patria mea esti tu”, povestea de dragoste si razboi, continua, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri