„Trebuia să intre în pușcărie de acum șase ani, de când și-a torturat copiii.” Care a fost reacția lui Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu a publicat conversația dintre ea și fiul său

„Trebuia să intre în pușcărie de acum șase ani, de când și-a torturat copiii.” Care a fost reacția lui Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu a publicat conversația dintre ea și fiul său
„Trebuia să intre în pușcărie de acum șase ani, de când și-a torturat copiii.” Care a fost reacția lui Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu a publicat conversația dintre ea și fiul său

Un scandal amplu a izbucnit între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, iar acest lucru s-a întâmplat după ce jurnalista a decis să facă publică o înregistrare a unei conversații dintre ea și fiul lor, Eduard.

Scopul acestei acțiuni a fost de a aduce în atenția publicului unele detalii extrem de sensibile cu privire la experiențele traumatizante prin care trecuse fiul lor, în timp ce era sub îngrijirea bărbatului.

Citește și: „Am slăbit 13 kg în două luni. Am un program în care mănânci, nu te înfometezi. Nicio dietă nu înseamnă înfometare.” Mara Bănică, secretul unei siluete de invidiat! Cum a reușit vedeta să slăbească

Care a fost reacția lui Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu a publicat conversația dintre ea și fiul său

Cu acordul explicit al minorului, Adriana Bahmuțeanu a ales să înregistreze o conversație cu fiul său, Eduard, în timp ce acesta se confesa mamei sale, dezvăluind detalii dureroase cu privire la experiențele traumatizante trăite în prezența tatălui său, Silviu Prigoană.

După ce detaliile tulburătoare despre relația tumultoasă dintre Eduard și tatăl său au fost aduse în atenția publicului, Silviu Prigoană nu a ezitat să facă mai multe declarații, încercând să ofere

o perspectivă proprie asupra situației.

În cadrul discuției ulterior făcute publice de către jurnalistă, Eduard a dezvăluit cu sinceritate profunzimea sentimentelor și dorințelor sale cu privire la locuința sa. Deși oficial, domiciliul său este stabilit la tatăl său, băiatul a subliniat că își dorește cu ardoare să stea la mama lui.

„Trebuia să intre în pușcărie de acum șase ani, de când și-a torturat copii.

Ați văzut probele din instanță în care i-a legat de picioare și de mâini, i-a bătut cu cureaua, motiv pentru care instanța a decis să mi-i dea mie. Copiii erau torturați de ea. Copiii mi i-a dat instanța, nu i-am luat eu.(...) Ce proces să mai fie dacă erau probele evidente. Să vadă cum au fost copii torturați. De ce nu îi dați pe minorii torturați de Adriana Bahmuțeanu la televizor.
Eduard a venit cu capul spart de la Constanța. A venit cu capul spart de mama lui.(...) Acum, eu i-am trimis pe copii cu mama lor în excursie, eu am insistat să stea copiii cu mama lor. Nu e obligat să îți iei copiii în vizită, dar nu venea să îi ia. Stăteau copiii jumate de oră în fața porții și nu apărea. Am filmări. Eu nu mi-am răpit copii, instanță mi i-a dat.
I-a bătut Adriana Bahmuțeanu, mai trebuie să îi bat și eu?”,
a declarat Silviu Prigoană, în cadrul unei emisiuni TV.

Stenogramele discuției dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei, Eduard

Eduard, fiul Adrianei Bahmuțeanu și lui Silviu Prigoană, a avut curajul să îi dezvăluie detalii șocante mamei sale, ilustrând într-un mod cutremurător abuzurile la care a fost supus de propriul său părinte.

„Adriana Bahmuțeanu: Eduard, bună dimineața! Îți mulțumesc că ești atât de drăguț încât mă lași să te filmez și să facem acest video cu acordul tău…

Eduard: A fost ideea mea să facem acest video.

Adriana Bahmuțeanu: Hai să vedem despre ce vorbim, pentru că este foarte important. Deci, tu de două-trei săptămâni stai la mami, adică la mine, te-ai hotărât să rămâi aici, să nu mai mergi la tati acasă, acolo unde judecătorul a hotărât că trebuie să stai în timpul săptămânii.

Ce s-a întâmplat, Eduard?

Eduard: Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe zi, puteți să vă imaginați cât de beat este.

Adriana Bahmuțeanu: Și cum îți vorbește?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Eduard: Handicapat, porc, gras, cretin, batoză, balenă…

Adriana Bahmuțeanu: Te-a lovit vreodată?

Eduard: Da, cu palma peste față.

Adriana Bahmuțeanu: Ce făceai atunci când te-a lovit? Ce s-a întâmplat?

Eduard: Uneori era enervat de fratele meu, că făcuse el ceva, alteori, chiar din nimic.

Adriana Bahmuțeanu: Din nimic, așa, îl apucau nervii?

Eduard: Eram în foișor, ne-a pus să ne uităm la un film al lui, ceva cu violență, s-a enervat pe fratele meu că tot își rodea unghiile, a luat o telecomandă și a aruncat-o înspre el, dar m-a lovit pe mine în picior.

Adriana Bahmuțeanu: Și după aceea ce a făcut?

Eduard: Nu și-a cerut scuze, nu m-a mângâiat, nu a făcut nimic.

Adriana Bahmuțeanu: Și cu telefonul cum s-a întâmplat?

Eduard: Mi-a luat telefonul, pentru că nu eram atent la el când vorbea cu mine, dar eu îl ascultam, îl auzeam, și mi-a dat cu el, cât de tare a putut, în genunchi.

Adriana Bahmuțeanu: Se întâmplă des să fie violent taică-tu?

Eduard: Da!

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Adriana Bahmuțeanu: Ce alte episoade de violență îți mai aduci aminte?

Eduard: Când aveam școala online, trebuia să dau un răspuns la engleză, iar taica-miu mi-a zis să dau un răspuns pe care l-a făcut el. A crezut că înțelegea ce se întâmplă. Eu nu am dat răspunsul lui, ci pe al meu, care a fost corect, după care mi-a oprit camera, mi-a luat capul și m-a dat cât de tare a putut de masă. Era o masă cu colț. Aveam o dungă pe cap… Când mă întrebau copiii ce am, nu mă lăsa taică-miu să răspund.

Adriana Bahmuțeanu: Dar în pandemie ce zicea?

Eduard: În pandemie a pus un acțibild pe poartă cu carantină, ca să nu te lase să ne iei de aici.

Adriana Bahmuțeanu: Dar puteai să mă suni?

Eduard: Nu. Ne lua telefoanele și dacă voiam să le folosim, trebuia să-l întrebăm pe el și să fim supravegheați.

Adriana Bahmuțeanu: De când stai aici, ce ți-a spus tatăl tău, cu ce te-a amenințat?

Eduard:  A spus că o să trimită o echipă SWAT aici, să ne ia cu forța. Apoi zicea că o să vină cu executorul să mă ia de aici, că o bagă pe maică-mea în pușcărie pentru că m-a luat de la el cu forța. Dar nu m-a luat maică-mea cu forța, eu am decis să vin aici, după vacanța din America.”,   a fost discuția dintre Adriana și băiatul ei, potrivit Cancan.ro.

Citește și: „I-am propus lui George ca din 6 în 6 luni...” Ce a decis Adriana Bahmuțeanu referitor la relația ei cu George Restivan

 

 Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce i s-a întâmplat Adrianei Bahmuțeanu, la scurt timp după ce a venit din America. Vedeta a ajuns de urgență la spital

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Cristina Bâtlan nu a terminat o facultate! Regretă femeia de afaceri că a luat această decizie? „Oricum, facultatea aș fi avut-o doar pentru diplomă, nu aș fi profesat niciodată.”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies