Tratament minune anti-COVID, descoperit într-un spital din Tel Aviv: „Se folosește sub formă de inhalații”


Cercetătorii din Israel au descoperit un nou tratament anti-Covid la Spitalul Ichilov din Tel Aviv.


In articol:

A fost descoperit un tratament minune împotriva coronavirusului în Spitalul Ichilov din Tel Aviv. Doctorul personal al premierului Benjamin Netanyahu a declarat pentru Gândul.ro că este vorba despre medicamentul EXO CD-24, ce conține o substanșă proteică folosită în cercetările despre cancer.

„Un profesor de la acest spital a folosit această substanță proteică, folosită mai mult pentru cercetarea cancerului, pe 30 de pacienți cu COVID-19, cu o formă de boală medie spre severă, ce nu erau dependenți de oxigen. În două zile, acești bolnavi au reacționat extraordinar și în patru zile deja 29 dintre ei au fost acasă. De altfel, și pacientul numărul 30 a ajuns acasă în cea de-a cincea zi.

Este o substanță ieftină și ușoară care se folosește sub formă de inhalație o dată pe zi, timp de cinci zile. A fost un experiment doar pe 30 de bolnavi, însă pentru a continua această cercetare trebuie să fie făcută pe sute de bolnavi”, a explicat  medicul Herman Berkovitz pentru GÂNDUL.

Experimentul trebuie realizat pe sute de pacienți

tratament minune anticoronavirus

Dacă experimentul pe sute de bolnavi va da rezultate, atunci putem spune că într-adevăr am reușit. Foarte multe medicamente au fost experimentate în acest an pandemic, în toată lumea, însă, din păcate, foarte puține ajută. Cel mai probabil, Ministerul va da aprobare săptămâna viitoare și atunci se vor face experimente pe sute de bolnavi”, a mai precizat medicul Herman Berkovits.

Vaccinarea populației: 25% din cazurile grave au scăzut

Persoanele vaccinate, cu vârste peste 60 de ani, în Israel, au redus cu aproape 50% incidența maladiei COVID-19, numărul cazurilor grave scăzând astfel cu peste 25% în ultimele două săptămâni, conform declarațiilor prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu.

Israelul a demarat campania națională de vaccinare pe data de 19 decembrie și a ajuns deja la o rată de acoperire vaccinală de 35% pentru populația sa, care totalizează 9 milioane de locuitori, anunță guvernul israelian, potrivit Reuters.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri