Transplantul de păr salvează stima de sine - află despre procedura recomandată de Dr. Felix


Transplantul de păr salvează stima de sine - află despre procedura recomandată de Dr. Felix

Atunci când nu te mai încadrezi în ceea ce aparent este o limita a normalității, ești imediat luat în vizor. Ai nici 30 de ani și părul îți este încărunțit.


In articol:

Toată lumea observă. Ești în floarea vârstei, dar începi să ai alopecie. Toată lumea te privește ciudat și parcă exact ceea ce îți este complex devine o și mai mare atracție pentru cei din jur.

Să îți pierzi podoaba capilară poate fi adevărată tragedie. Dar există o soluție și aceea se numește transplantul de păr. Nu oriunde, ci la clinica de prestigiu din București, Dr. Felix Hair Implant.

Pentru bărbați și femei deopotrivă, transplantul de păr este o soluție de întinerire

Atunci când ai efectiv goluri de păr pe scalp imaginea este una îmbătrânită. Poate și pentru că tindem să asociem chelirea, cel puțin în cazul bărbaților, cu îmbătrânirea.

Soluția este un transplant de par, o procedură invazivă însă singura care poate face ca părul pierdut ireversibil să fie din nou parte din viața ta.

Ne oprim privirea oricând la chipul unei persoane. Poate nu îi observăm în detaliu unele trăsături însă inevitabil observăm și ce îi lipsește, nu-i așa? Dacă și tu ai lipsă de sprâncene sau ești bărbați și ai alopecie sau nu îți crește barba poți opta pentru transplant de păr, sprâncene, barbă și/sau mustață. Toate acestea sunt servicii disponibile în clinica Dr. Felix Hair Implant.

Tehnică specială, Q-FUE

Față de orice altă abordare în alte clinici, aici întâlnim practica tehnicii Q-FUE. Și este extrem de important de menționat despre aceasta. Este o tehnică specială, minim invazivă. Ce-i drept presupune multă muncă manuală și multă migală, pricepere și simț estetic. Dar la Dr. Felix echipa medicală este una bine pregătită încât să ofere servicii de top.

Concret, acest tip de intervenție estetică va presupune mai întâi de toate recoltarea firelor de păr, tot din scalpul pacientului, din zona cefei, fir cu fir. Acestea vor urma a fi implantate în zonele necesare, tot fir cu fir. Iar spus pe scurt, această tehnică nu va însemna tăieri, cicatrici, ci minimă sângerare, o recuperare mai facilă și un rezultat mai bun în ceea ce privește creșterea părului- adică va fi de un aspect natural, pentru că a fost implantat în unghiul dorit.

Aceeași tehnică este aplicată și în cazul unui transplant de sprâncene. Iar aici femeile știu foarte bine ce înseamnă chinul de a nu avea păr în această zonă. Este cu atât mai frustrant, cu cât își vor desena cu tot felul de cosmetice linia sprâncenelor, în încercarea disperată de a le face să pară ca și cum ar exista. Uneori, rezultatul bate la ochi.

Transplantul de sprâncene, indiferent care a fost cauza care a dus la acest rezultat, aduce rezultate permanente. Astfel, doritoarele vor trece printr-o intervenție cu durată de 3 până la 4 ore, iar ulterior se vor bucura de rezultate așa cum își doreau. La maximum de 6 luni post intervenție tot părul din zona crește suficient, încât să nu mai fie urme ale lipsei de păr.

Despre tot ce înseamnă această corectare estetică, dar și necesară, descoperă din pagină oficială drfelixhairimplant.ro.

 

Contact:
+40 720 254 368
[email protected]

 


Abonează-te pe

Citește și:

Malin Andersson anunță că este însărcinată la doi ani de la moartea fiicei sale

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Israel impune noi restricții anti COVID-19. Autoritățile, alarmate din cauza variantei Delta

|| DESCOPERĂ || 6 modele manichiură pentru unghii mici

|| DESCOPERĂ || 5 filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

//TAUR// Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Nativii Taur pot lua decizii importante în relaţia de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri