Tragedie la concursul Hunt The Wolf 2019 din Cluj! O tânără a murit strivită de un ATV


O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in timp ce concura la Hunt The Wolf 2019.

Katie Amelia Hodgson, o concurentă britanică de 24 de ani, a murit, în timpul competiției Hunt The Wolf 2019, una dintre cele mai cunoscute curse de ATV-uri din Europa.

Tânăra a concurat la categoria crossover pentru Marea Britanie. La un moment dat, ATV-ul pe care stătea s-a răsturnat, iar ulterior acesta a căzut peste ea.

Citeste si: HOROSCOPUL runelor săptămâna 15-21 aprilie, cu Mihai Voropchievici. Racii câștigă pe toate planurile, Leii au parte de schimbări majore

„Pur şi simplu, a fost strivită de ATV”, a explicat Ionuț Georgescu, un concurent care a participat în anii trecuți la concurs. El dă dă vina pe proasta organizare pentru acest grav incident, scrie voceavalcii.ro.

„An și an la rând, aceeași proastă organizare a competiției! A fost o pantă grea, la categoria crossover. Acea fată a coborât o pantă inclinată de aproape 75 grade, numită „Killer Hill” („Dealul ucigaș”-n.r.)… ATV-ul s-a răsturnat, ea a fost aruncată pe pantă în jos, iar ATV-ul a căzut peste ea. Pur și simplu, a fost strivită de ATV. În mod normal, la o pantă așa de periculoasă, trebuie să stea cineva din staff acolo sau măcar o ambulanță să fie în zonă, mai aproape. Nu era nimeni acolo!”, a spus vâlceanul, pentru Observator TV.

El nu a concurat anul acesta din cazuă că are o mână în ghips. Potrivit acestuia, și anul trecut au fost persoane accidentate, care au fost duse de urgență cu elicopterul la București sau la diferite spitale din țară, dar aceasta este prima persoană care moare la acest concurs. În urma tragediei, concursul Hunt The Wolf 2019 a fost oprit.

Sursă: Libertatea.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Cât de multă cafea putem bea zilnic? Nutriționistul Gianluca Mech ne spune când ne poate afecta sănătatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri