Totul despre implantul mamar. Este cea mai sigură opțiune de mărire a sânilor


Citește în articolul de mai jos cât de sigur este implantul mamar, cine poate opta pentru această intervenție, dar și de câte tipuri este un implant mamar.


In articol:

Multe femei își doresc să facă o schimbare la nivelul corpului, iar implantul mamar este una dintre cele mai populare și cerute alegeri atunci când vine vorba despre mărirea sânilor.

Iată cât de sigură este această intervenție chirurgicală și cine poate apela la o operație de implant mamar, dar și cui nu îi este recomandată.

Înainte de a apela la această intervenție, este nevoie de o documentare minuțioasă, pentru a găsi cel mai bun medic, dar și cele mai bune tipuri de implant.

Citește și: Corecția areolei mamare. Iată ce lucruri esențiale trebuie să cunoști!

Complicatii implant mamar

Ce complicatii pot aparea dupa un implant mamar

[Sursa foto: Unsplash]

Ce trebuie să știi dacă vrei să îți mărești bustul

 

Doctorul Nico Ferariu, medic specialist în chirurgie estetică, a răspuns în cadrul unui interviu TV celor mai frecvente întrebări despre implanturile mamare.

 

Discuția, pentru că este o discuție intimă, este o discuție personal și pentru că este mult mai complicată decât ce știm noi din media și chiar de pe bloguri și așa mai departe, cel mai bine este să fie purtată cu medicul în cabinet, față în față.

Cel mai bine întrebăm în orice privință medicală medicul. Acum, din cauza faptului că a fost pandemia au fost multe consulturi online, au fost video.

Citește și: Topul celor mai căutate operații estetice. Ce operație deține locul întâi

Recuperare implant mamar

Cum se face recuperarea dupa un implant mamar

[Sursa foto: Unsplash]

Există mai multe tipuri, mai multe texturi, există și tendințe.  Tendința esteticii va rămâne întotdeauna armonia. Așadar, noi întotdeauna când avem un corp în fața noastră, când avem un anumit tip de corp și o anumită fizionomie, noi trebuie să gândim armonia respectivă în fizionomia respectivă. Însă, așa cum tonul se dă de la Hollywood în ultimii ani, la fel și trendul în estetică tot de acolo vine. Este drept că spre deosebire de America, restul lumii folosește mai mult protezele texturate decât cele cu suprafață netedă. Cele mai multe proteze cu suprafață netedă se pun în America în continuare, dar restul lumii a ales să asculte studiile și să folosească proteze texturate.

 

Unele dintre proteze sunt rotunde, ceea ce înseamnă că arată ca o jumătate de sferă, astfel că, în orice poziție ar fi, sunt ca o jumătate de sferă. Iar celelalte proteze, aici vorbim de formă, sunt protezele anatomice. Proteza anatomică arată ca o jumătate de picătură. Sunt cele care mimează cel mai bine naturalul.

 

Sunt proteze microtexturate de silicon. Există și proteze pentru augumentarea feselor, dar nu seamănă, au altă formă. La noi în țară nu sunt neapărat în trend și estetica ține și de zonă geografică. În America de Sud sunt doamne cu talia mică și cu un posterior mare și acolo sânii nu sunt neapărat un semn de frumusețe. În Europa, trebuie să fim armonice. Dacă vorbim de partea Franței, acolo sunt doamne care sunt longiline, sportive, naturale, doamne care întotdeauna sunt cu 4, 5, 6 copii la joacă. În estul Europei, noi știm că frumusețea e altfel, e femeia mai voluptoasă, la noi se mănâncă.

Cele cu textura mai poroasă au aderența mai bună și ajută să nu dezvoltăm complicații legată de capsulă în timp, pentru că orice corp străin o să ne aducă o cămașă, o capsulă, care în timp se poate îngroșa, se pot dezvolta anumite afecțiuni legate de capsulă, motiv pentru care aceste proteze care sunt microtexturate dar care au totuși o textură ne ajută să nu avem afecțiuni legate de capsulă și nici complicații în viitor”, a dezvăluit medicul.

Citește și: Totul despre augumentarea mamară, una din cele mai accesate intervenții estetice

Implant mamar

Implant mamar complicatii

[Sursa foto: Unsplash]

Implantul mamar. Cât de sigur este în alăptare

„Tehnica prin care astăzi se introduc protezele de silicon, planul poate fi submuscular sau subglandular nu are cum să afecteze cu alăptatul, cât timp glanda se ridică cu mușchi și proteza stă dedesubt. În timpul consultului, avem un marker, desenăm, măsurăm, ne interesăm cât are toracele, cât exces tegumentar are, dacă avem piele suficientă sau nu avem piele suficientă, pentru că dacă avem un sân care este foarte mic, de exemplu, indiferent de cât de mare ar vrea pacienta respectivă să aibă o proteză la început, de la prima operație, nu se poate, pentru că nu avem piele suficientă”, a mai explicat medicul specialist în chirurgie estetică

Citește și: Maria Constantin a anunțat că își pune silicoane, iar un astrolog celebru îi lansează un avertisment cumplit

.


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai importante momente din primul trimestru de sarcină

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Tu ce știi despre dentistul tău? Iată ce tratează fiecare specialist

De ce se administrează vitamina D copiilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am făcut tot ce a ținut de mine ca să fim bine.” Ce s-a întâmplat în familia Simonei Gherghe
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri