CITEȘTE: cine este Mircea Cîmpeanu, soțul Mariei Ciobanu | naștere, căsătorii, viață sportivă


Mircea Cîmpeanu este actual soț al Mariei Ciobanu și fostul soț al Ilenei Sărăroiu


In articol:

Mircea Cîmpeanu s-a născut la Sibiu, în anul 1939. Acesta este căsătorit cu Ciocârlia cântecului popular românesc, Maria Ciobanu și a fost soțul al Ilenei Sărăroiu. În cariera sportivă, Mircea Cîmpeanu a fost un celebru baschetbalist, cu numeroase realizări.

După încheierea carierei sportive, acesta a vrut să facă performanță și ca antrenor. Echipa Stelei a fost doar una dintre echipele pe care au fost sub îndrumarea sa, o perioadă  bună de timp. Mircea Cîmpeanu a demonstrat mereu în teren că această meserie dar și pasiunea pentru sport, îi vin „mănușă”. Totuși, el nu a devenit cunoscut publicului pentru meritele sale sportive, ci pentru căsătoriile cu două dintre cele mai iubite artiste ale muzicii populare românești.

Cine este Mircea Cîmpeanu. A fost căsătorit cu Ileana Sărăroiu 

Citeste si: Momente de panica in familia Mariei Ciobanu! Starea de sanatate i s-a inrautatit si are nevoie de ingrijire permanenta

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu casnicie
Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu alaturi de nepoti[Sursa foto: unica]

Citeste si: Maria Ciobanu a depășit toate problemele de sănătate și zâmbește la 83 de ani! Cum arată astăzi marea artistă FOTO

Mircea Cîmpeanu s-a îndrăgostit de celebra Ileana Sărăroiu. Artista avusese o carieră impresionantă în zona artistică și a fost cunoscută în întreaga țară, dar și peste hotare. Cei doi nu au avut copii, deși Ileana își dorea foarte mult. În schimb, au nășit pe Ileana fiica cea mică, a Mariei Dragomiroiu. În cartea „Maria Dragomiroiu, cântecul şi Dragostea”, Maria Dragomiroiu a povestit: "Nașa a vrut să mi-o ia pe Ileana.

Îmi tot spunea: "Dă-mi-o mie pe Ileana, că tu mai faci copii!".. Ea nu putea să facă, pierdea sarcina la 6 luni... Aș fi făcut orice pentru ea, dar nu am putut să-i dau o părticică din sufletul meu! Când avea Ileana un an și 6 luni, pe 31 decembrie, m-am întâlnit întâmplător cu nașa, în fața Magazinului Unirea. Doream să cumpăr ceva de Revelion fetiței, după puterile mele, dar naşa ne-a luat în magazin, am urcat la etajul I, unde era raionul pentru copii, și a îmbrăcat-o pe Ilenuța din cap până-n picioare.
(...) Ileana Sărăroiu era atât de bună, de darnică și de sufletistă!".

Încă din timpul căsătoriei cu Ileana Sărăroiu, Mircea Cîmpeanu a cunoscut-o pe Maria Ciobanu. Acesta a devenit prietenă bună cu soţia lui şi împărtăşeau multe lucruri despre familie şi viaţa.

Mircea Cîmpeanu se căsătorește cu Maria Ciobanu

Citeste si: Veste bună din America, de la Maria Ciobanu! La 82 de ani, marea artistă se simte EXCELENT! A fost sufletul petrecerii de ziua soțului FOTO

Ileana Sărăroiu in ultima poza facuta, la nunta unde a murit
Ileana Sărăroiu în ultima poză făcută, la nunta unde a murit[Sursa foto: bzi]

Citeste si: Moartea cumplită a Ilenei Sărăroiu! Când au deschis sicriul, cântăreața fost găsită cu părul smuls

Din nefericire, aflaţi la o nuntă, Ileana Sărăroiu şi Mircea Cîmpeanu aveau să fie pentru ultima dată împreună. În faţa a 270 de invitaţi, Ileana Sărăroiu a suferit un anevrism, ce i-a provocat un atac cerebral. A murit pe scenă după ce a cântat piesa “O bătrână într-o gară”. În ambulanţă, medici nu au mai putut face nimic pentru tânăra artistă, ce a decedat în anul 1979.
La doar doi ani după moartea Ilenei Sărăroiu, Mircea Cîmpeanu se căsătoreşte cu Maria Ciobanu. Prietenii şi familia Ilenei Sărăroiu nu au văzut cu ochi buni această situaţie.

"Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana... Nimic n-a fost adevărat... Dumnezeu îmi este martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărită cu acest om. Il luăm la nunți, pentru că avea stație și mașină, ca să-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult.

Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu la toate femeile bărbat că al meu!» și avea dreptate, fiindcă este un sufletist... Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aș fi avut atatea necazuri... Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încat cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie", a declarat Maria Ciobanu, potrivit jurnalul.ro

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu sunt stabiliți în America şi împlinesc în acest an 40 de ani de mariaj.


Abonează-te pe

Citește și:

TOTUL despre cine a fost Ileana Sărăroiu | naștere, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

//Cine este Maria Ciobanu// naștere, nume real, căsătorii, copii, vârstă

Cum a murit pe scenă cea mai iubită cântăreaţă de muzică populară: care au fost ultimele cuvinte ale artistei Ileana Sărăroiu

In aceasta seara, meci eveniment la Survivor, cu participare internationala - Grecia si Romania!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

21 iunie 2021: horoscop. Află ce zodie adoptă un animal

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri