Tot ce trebuie să știi despre brățări tennis argint și aur


Tot ce trebuie să știi despre brățări tennis argint și aur

Femeile adoră brățările și cu cât acestea sunt mai spectaculoase sau mai de calitate, cu atât este mai bine.


In articol:

Nu este niciun secret că, după inelul de logodnă, brățara cu

diamante pentru doamne și domnișoare este următoarea bijuterie din lista cu care un bărbat le poate impresiona pe urmașele Evei. Printre modelele existente, brățara tennis este una dintre preferatele lor. Este elegantă, desigur, dar și foarte practică. Această brățară nu interferează cu desfășurarea activităților zilnice și, prin urmare, poate fi purtată la birou. O brățară clasică tennis este complet bătută cu diamante pe întreaga suprafață și este realizată din argint sau aur.
Observăm că această bijuterie clasică se poartă din ce în ce mai mult la ținute originale, moderne, și nu doar clasice.

Brățara tennis este un element esențial în multe cutii de bijuterii datorită eleganței sale deosebite. Dar de ce această brățară din argint sau aur, bătută cu diamante, se numește brățară „ tennis ” ? 

Brățările tennis erau cunoscute, și încă sunt, sub denumirea de brățări riviere.

Sunt frumoase, delicate și elegante, cu un șir de diamante simetric, conectate între ele. În ziua de azi există nenumărate variații, în special în ceea ce privește metalele prețioase sau decorul. Grosimea poate varia, de asemenea, oferind posibilitatea de a alege între bratari tennis argint sau de aur, mai groase sau mai subțiri, bătute cu diamante mai mult sau mai puțin mari.

De ce brățara riviere se mai numește și brățară „tennis”?

Denumirea de brățară „tennis” a fost dată acestei podoabe datorită jucătoarei profesioniste de tenis Chrissie Evert. Este vorba, de fapt, despre un moment ce a avut loc la US Open, în anul 1978. Celebra jucătoare și-a pierdut în timpul meciului o  brățară cu diamante, proiectată de George Bedewi. Jucătoarea a cerut să suspende jocul până la găsirea prețioasei bijuterii. Din acea zi, brățara rivere a început să fie cunoscută ca brățară „tennis”. În ziua de azi, multe jucătoare profesioniste de tenis obișnuiesc să poarte aceste bijuterii. Desigur, acestea nu sunt podoabe dedicate doar sportivelor, ci tuturor femeilor ce doresc să fie elegante purtând o brățară clasică.

Cum să alegi o brățară tennis care să ți se potrivească perfect?

O brățară tennis, de aur sau de argint, este un element esențial în fiecare cutie de bijuterii. Ar trebui să alegem însă o brățară tennis discretă sau mai vizibilă? Totul depinde de stilul tău personal.

Dacă preferi să poți mai multe bijuterii, cel mai bine este să alegi o brățară tennis din argint sau aur alb, mai subțire, cu diamante albe, care să completeze ținuta. Chiar dacă stilul tău de viață activ nu îți permite să porți multe bijuterii, brățara elegantă și atemporală tennis este o achiziție prețioasă. Ce se întâmplă dacă preferi bijuterii mai spectaculoase? În acest caz, optează pentru o brățară tennis de aur, cu diamante mai mari și mult mai vizibile.

Adaugă culoare

Dacă te gândești să cumperi o brățară cu diamante, dar crezi că brățării tennis îi lipsește un pic de fantezie, vei găsi acum câteva modele mai originale la boutique-ul AGS Bijuterie. Diamantele și pietrele prețioase colorate împodobesc o brățară tennis în cel mai frumos mod. Nu ezita să alegi brățările tennis cu diamante negre, safire sau smaralde pentru a adăuga o notă personală brățării. Cele mai extravagante spirite vor putea să poarte mai multe brățări tennis cu pietre colorate, dar este de preferat să alegem întotdeauna brățările tennis cu diamante albe.

Aur galben și rose

Cele mai multe femei preferă să aleagă o brățară tennis cu diamante montate pe aur alb sau argint. Diamantele albe sunt evidențiate astfel în cel mai bun mod. Dar, în prezent, asistăm și la revenirea aurului galben și rose. Aurul galben denotă un stil atemporal și clasic, în timp ce aurul rose, mai spectaculos și modern, este perfect pentru femeile care vor să iasă în evidență.

Vei găsi diferite modele de brățări tennis cu diamante la ags-bijuterie.ro. Dacă ai întrebări cu privire la un anumit model, nu ezita să contactezi un reprezentant.

Echilibru

Secretul unui aspect elegant atunci când alegem o brățară sau mai multe brățări tennis este găsirea unui echilibru frumos. Este recomandabil să cumperi mai multe tipuri de brățări tennis cu diamante și să le combini în funcție de starea ta de spirit și de ocazie. Astfel, poate fi foarte elegant să asociezi o brățară tennis cu alte brățări atât subțiri, cât și mai late.

Alege ceva care să te scoată în evidență

O ținută care iese în evidență are ca punct central o bijuterie atrăgătoare. De aceea trebuie să ai bijuterii care, de fiecare dată, îți oferă un aspect diferit. Posibilitățile sunt nelimitate. Dacă alegi o brățară tennis ca element central, este important să o asociezi cu alte bijuterii mai subevaluate. Deoarece această brățară este complet încrustată cu diamante, va oferi suficientă strălucire ținutei tale.

Poți combina metalele prețioase

Nu ezită să porți mai multe metale prețioase pentru că acest lucru este mai la modă ca oricând. Acum nu există limite: poți combină aur galben cu aur alb, argint sau, pentru a fi extravagantă poți să amesteci aur galben, alb și rose. 

Alege încheietura pe care porți brățară

Dacă intenționezi să porți un set de brățări tennis cu diamante, poartă-l la o singură încheietura. Ceasul, dacă este unul simplu, va fi purtat la încheietura opusă. Dacă însă ceasul este unul tip bijuterie, bătut cu pietre prețioase, îl poți purta alături de brățară sau brățările tennis.

Acum, că ai atâtea informații despre brățările tennis, din argint sau aur, tot ce mai rămâne este să faci prima ta achiziție. Intră pe ags-bijuterie.ro pentru a-ți alege brățară tennis care te reprezintă!

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri