Top 7 reguli de bune maniere pentru femei. Ce nu trebuie să arate celorlalti din jur!

ce trebuie sa faca femeile pentru a ramane elegante
Top 7 reguli pe care femeile nu trebuie să le arate tuturor

Există anumite reguli pe care femeile nu ar trebui să le arate tuturor. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt mai exact regulile pe care femeile nu trebuie să le arate niciodată, la nimeni. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care nu ar trebui să faceți acest lucru. 

 

7. Femeile elegante nu dezvăluie niciodată ce planuri au 

Pe locul 7 se află faptul că femeile elegante, nu ar trebui ca niciodată să dezvăluie ce planuri de viitor au.

Cel mai bine ar fi ca toate mișcările tale să fie făcute în tăcere, și să nu împărtășești niciodată la ceea ce lucrezi tu în momentul respectiv sau ceea ce intenționezi să faci pe viitor. Cu toate acestea, putea să faci asta în momentul în care respectivele lucruri deja s-au întâmplat, în caz contrar, deși poate că ești tentat să vorbești despre următoarea ta mișcare, ar trebui totodată să te gândești că aceste lucruri trebuie manifestate, iar în momentul în care împărtășești respectivele lucruri cu cineva, poate că nu vei primi o energie tocmai pozitivă din partea lor, iar acea energie
te va da în spate destul de tare. 

6. Femeile elegante nu dezvăluie niciodată ce finanțe au 

Pe locul 6 se află faptul că, femeile elegante nu ar trebui niciodată să dezvăluie ce finanțe dețin. În aceste finanțe sunt incluse fie soldul bancar, fie ce economii aveți, fie pe ce doriți să cheltuiți respectivii bani și așa mai departe. Bineînțeles că nu este deloc elegant, și nici normal, să anunți pe cineva care este situația ta financiară, sau a familiei sau a partenerului tău de viață, dat fiind faptul că discreția

este o cheie a eleganței. Cu toate acestea, dacă o vei face, vei suna ca și cum te lauzi, sau că vrei să pari superior persoanelor cu care discuți. Astfel, cel mai bine ar fi să fii discretă în acest sens. 

Citește și: Top 10 lucruri pe care femeile nu trebuie să le facă într-o conferință video

codul bunelor maniere wikipedia
Top 7 reguli pe care femeile nu trebuie să le arate tuturor[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: 5 tipologii de prietene pe care trebuie să le ai neapărat aproape de tine

5. Femeile elegante nu dezvăluie niciodată detalii despre viața personală 

Pe locul 5 se află faptul că, femeile elegante nu ar trebui să dezvăluie niciodată anumite detalii din viața lor personală. Este cunoscut deja faptul că, în momentul în care mai multe femei ies în oraș, se întâmplă ca printre informațiile pe care le menționează, sa se afle și anumite aspecte legate de partenerii lor de viață.

Cu toate acestea, problemele relaționale nu ar trebui niciodată discutate cu nimeni, iar acest aspect ar trebui să fie întotdeauna păstrat între tine și partenerul tău de viață. Aceste informații sunt extrem de private și reprezintă respect față de relație, dar și față de partener, dacă vei alege să fii confident în acest sens. În caz contrar, nu faci nimic altceva decât să implici o altă persoană în relația ta, o persoană care poate nici nu îți este atât de apropiată precum crezi, și acest aspect nu este nimic altceva decât o lipsă de respect.
În plus, cu siguranță nu este treaba nimănui ceea ce faci tu în relația de cuplu sau ce probleme aveți. Cu toate acestea, dacă totuși vrei să o faci, cel mai bine ar fi să te deschizi față de persoanele tale apropiate, nu față de oricine, pentru că trebuie să existe întotdeauna o limită între informațiile pe care le poți dezvălui față de anumite persoane și informațiile pe care nu ar trebui să le dezvălui. 

codul bunelor maniere la masa
Top 7 reguli pe care femeile nu trebuie să le arate tuturor[Sursa foto: freepik]

4. Femeile elegante nu dezvăluie niciodată informațiile confidențiale ale unei alte persoane 

Pe locul 4, se află faptul că, femeile elegante nu ar trebui să dezvăluie niciodată informații confidențiale, știute despre o altă persoană. Este cunoscut deja faptul că odată ce te vei întâlni cu cea mai bună prietenă a ta și nu numai, este imposibil să nu discutați și despre o altă persoană. Bineînțeles că există și anumite discuții de-a dreptul inofensive, în momentul în care vorbești despre o altă persoană în general, sau într-un mod pozitiv sau neutru, însă cu toate acestea, odată ce schimbul de informații devine unul intenționat și începi deja să împărtășești anumite informații confidențiale ale respectivei persoane cu o alta, deja acest lucru se transformă într-o lipsă de respect față de acea persoană. Nu trebuie să uităm niciodată faptul că, ceea ce tu trimiți în univers, este și ceea ce se va întoarce la tine în același timp, motiv pentru care ar trebui să te asiguri că, conștiința ta este una curată, și nu vorbești nerespectuos, pe la spatele unor persoane. 

3. Femeile elegante nu dezvăluie niciodată "drama" lor 

Pe locul 3 se află faptul că, femeile elegante nu ar trebui să dezvăluie niciodată așa zisa "dramă" a lor. Este imposibil ca în viață, să nu existe anumite momente în care dorim să ne expunem această dramă, mai mult sau mai puțin, tocmai pentru că simțim nevoia să împărtășim cu cineva ceea ce noi trăim și gândim. Cu toate acestea, aceasta nu este o activitate foarte rafinată, chiar dacă pe moment te poate face să te simți mai bine. Aceasta poate să fie o experiență destul de negativă prin care treci, însă știm deja faptul că viața este imposibilă fără acele drame și situații mai puțin plăcute prin care trecem, însă cu toate acestea, poate că există persoane care nu doresc să fie implicate, motiv pentru care ar trebui ca propriile tale probleme să le gestionezi în privat, cât mai bine poți cu putință. 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

codul bunelor maniere pentru femei
Top 7 reguli pe care femeile nu trebuie să le arate tuturor[Sursa foto: freepik]

2. Femeile elegante nu dezvăluie niciodată perspectiva lor controversată 

Pe locul 2 se află faptul că, femeile elegante nu ar trebui niciodată să dezvăluie perspectiva lor controversată. Bineînțeles că în funcție de situație, poți avea și o opinie puțin mai controversată, însă nu ar trebui să o expui. Deseori, subiectele respective țin de religie, politică, sau altele tabu care au legătură cu societatea în general. O femeie elegantă nu va aborda niciodată aceste subiecte sensibile, pentru că sunt conștiente de faptul că pot răni anumite persoane din jurul lor, fără intenție. Prin urmare, cheia eleganței constă în faptul că atenția trebuie să fie sporită, într-adevăr, față de celelalte persoane, dar și de starea lor de bine, motiv pentru care ar trebui să te gândești la anumite lucruri înainte să vorbești, pentru a nu crea o situație mai puțin confortabilă. 

1. Femeile elegante nu dezvăluie niciodată faptele lor bune 

Pe locul unu se află faptul că, femeile elegante nu ar trebui niciodată să dezvăluie atunci când fac anumite fapte bune. Bineînțeles că poți să ajuți alte persoane din jurul tău, poți să donezi bani, haine, jucării, și așa mai departe, pentru a face un bine altor persoane, însă cu toate acestea, nu ar trebui ca niciodată să împărtășim acest aspect cu lumea întreagă. Nu vei face nimic altceva decât să pară că te lauzi cu acest lucru, iar starea de bine odată ce ai făcut aceste fapte, va trebui să rămână cel mai bine în privat, pentru că nu va pleca absolut nicăieri dacă nu o vei împărtășii cu publicul larg. 

reguli pe care femeile nu trebuie sa le arate tuturor
Top 7 reguli pe care femeile nu trebuie să le arate tuturor[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Tendințe în modă pentru toamna 2023. Ce să porți și cum să iți actualizezi garderoba!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies