Top 7 mituri despre măritul buzelor 


Dacă ai luat decizia să-ți mărești buzele, probabil ai motive să faci asta.


In articol:

Este important nu numai să iei decizia să faci această procedură, dar și să te informezi cu privire la procedură: cum se face și ce presupune aceasta.

Cu siguranță sunt multe femei care ar vrea să apeleze la o asemenea tehnică, dar sunt ingrijorate de aspectul final al buzelor, de durerea pe care cred că o vor resimți, de contradicțiile tratamentului cu acid hialuronic în buze pentru mărirea lor

Îți prezentăm 7 mituri care circulă despre măritul buzelor.

Mitul #1: Pentru mărirea buzelor se folosesc alte substanțe, nu acidul hialuronic

De fapt, există mai multe tehnici de mărire a buzelor:

Injectare de acid hialuronic;

Injectare de colagen;

Injectare de grăsime proprie;

Implanturi de buze.

Unele dintre aceste tratamente sunt temporare, altele sunt permanente. Decizia este a ta, dar recomandarea medicilor esteticieni este să alegi o variantă temporară și reversibilă, iar acidul hialuronic este cea mai bună alegere. De ce să alegi injectarea de acid hialuronic? Simplu, pentru că varianta este temporară și reversibilă, adică poți anula efectele intervenției fără nici un risc pentru sănătatea ta sau aspectul ulterior al buzelor. Există și alte beneficii ale acidului hialuronic: nu provoacă reacții alergice și provoacă mai puține urme (echimoze), iar procedura este simplă, minim invazivă. 

Mitul #2 Rămâi cu buze umflate chiar dacă nu-ți vor plăcea

În realitate, tocmai acesta este motivul pentru care se recomandă un filler cu efect temporar și reversibil. În cazul, puțin probabil, că nu ești mulțumită de rezultat, efectele procedurii se pot anula prin injectarea de hialuronidază. Este drept că se apelează foarte rar la ea, dar este bine să știi că există soluții. 

Mitul #3: Buzele ți se vor lărgi și vei avea nevoie mereu de acid hialuronic

Fals. Poți renunța oricând la repetarea procedurii și nu vei suferi nici un efect secundar, pur și simplu buzele tale vor reveni la dimensiunile inițiale.

Mitul #4: Buzele mărite cu acid hialuronic își vor pierde naturalețea

Fals și adevărat. Este fals pentru că un medic experimentat va fi în stare să injecteze cantitatea potrivită de filler, în așa fel ca buzele tale să se integreze armonios în restul fizionomiei și să țină seama și de proporțiile feței. Este adevărat numai dacă vei insista să ți se injecteze o cantitate prea mare de filler. Totuși, trebuie spus că un medic profesionist nu va accepta să facă așa ceva dacă nu crede că poate aduce un beneficiu estetic. Tocmai de aceea se recomandă injectări mai mici pe parcursul mai multor ședințe, până ajungi la rezultatul dorit.

Mitul #5: Din cauza efectului temporar, trebuie să te injectezi regulat

Adevărat, dar cu o mențiune: efectul acidului hialuronic este temporar, este adevărat, dar cantitatea de filler de la tratamentele ulterioare va fi mai mică, în sensul că se va urmări doar menținerea aspectului plăcut al buzelor. 

Mitul #6: Acidul hialuronic poate fi injectat de oricine

În realitate, trebuie să ai grijă cine face intervenția. Nu se recomandă să fie făcută de persoane neavizate, pentru că injectarea incorectă poate duce la complicații, iar rezolvarea acestora va necesita intervenții și tratamente ulterioare costisitoare. Injectarea acidului hialuronic trebuie făcut numai la cabinetul medical, acolo se poate efectua procedura în deplină siguranță și cu riscuri minime.

Se recomandă să contactezi imediat medicul dacă în urma injectării de acid hialuronic ți-au apărut umflături în zona buzelor sau dacă ai febră!  

 

Mitul #7: injectarea buzelor cu acid hialuronic este dureroasă

Fals. Injectarea cu acid hialuronic se face numai după aplicarea cremei anestezice, prin urmare disconfortul va fi minim în timpul injectării. Mai mult decât atât, dacă ai o sensibilitate ridicată la durere poți opta pentru fiole speciale care conțin anestezic în interiorul gelului. 

Este foarte important să știi că tehnica modernă, substanțele de calitate și medicul cu experiență reduc la minim riscurile. 

După injectare, vei observa mici echimoze (vânătăi) sau poate o ușoară roșeață a zonei injectate. Nu trebuie să te alarmezi, se vor atenua în numai câteva ore. Pînă la dispariția lor completă le vei putea acoperi foarte ușor cu un strat de fond de ten. Produsele cosmetice le vei aplica după cel mult o oră de la intervenție.


Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Testul chibritului sau modalitatea inedită care îți arată dacă ai probleme cu plămânii. E util chiar și pe timp de pandemie de coronavirus

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Bucegii - un loc feeric, in pericol

Sambata seara, editie concept la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurentele isi vor etala rochiile de mireasa

Ce a pățit vloggerul Alexandru "Colo" Bălan, în arest? Detalii uluitoare despre noaptea petrecută după gratii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri