Top 5 zodii nimfomane. Nu există viaţă dincolo de pat pentru aceşti nativi


Momentele intime cu partenerul sunt extreme de importante, mai ales într-o relaţie în care există iubire. Totuşi, unele zodii sunt ceva mai dependenţe de sex decât altele. Iată top 5 zodii nimfomane:

Berbec

Femeile Berbec sunt pasionale, dezlănţuite, directe şi foarte curajoase. Chiar dacă trimite semnale erotice, asta nu înseamnă că bărbatul trebuie să se dezvăluie direct. Însă după ce prinzi în mreje o femeie Berbec, vei vedea că are o creativitate iesita din comun. E foarte deschisă la jocuri sexuale, la ţinute sexy sau fantezii extreme. Cu toate acestea, e o femeie complexă, care combină romantismul cu instinctele animalice.

Leu

Femeia Leu are momentele ei: ori se aruncă în aventuri fără a clipi, ori se lasă cucerite foarte greu. Îi place să fie complimentată şi cucerită cu gesturi pasionale. Îi place să domine cel mai mult, dar şi să fie dominată. Se pretează uşor la jocuri sexuale, chiar excentrice.

Bărbatul Leu este la fel de pretenţios şi îi place să îşi cunoască bine teritoriul înainte de a-l cuceri şi posedă la propriu. Sexualitatea să e debordantă, are încredere în sine şi îi place să fie complimentat.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Concurs

Parteneri