Toamna îşi intră în drepturi: când încep ploile torenţiale. ANUNŢ de ultimă oră de la meteo


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe următoarele 4 săptămâni. Află, din materialul următor, cum va fi vrema până la jumătatea lunii octombrie.

 

"Temperaturile sunt foarte puţin peste normă. Normal sunt până în 30 de grade, 28-29. Dar se fac şi 30-31 de grade. Precipitaţiile vor fi foarte puţine, săptămâna viitoare. Este o perioadă de vreme stabilă şi plăcută, cu răcorică dimineaţa. Suntem protejaţi de un câmp de presiune atmosferica ridicată, ne protejează de fronturi atmosferice, de furtuni, de precipitaţii majore", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu.

 

"Septembrie e mai bună, de data asta, decât media ei", a mai spus aceasta.

 

Săptămâna 17 - 24 septembrie 2018

 

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii în cea mai mare parte a ţării, cu abateri mai mari, local, în regiunile vestice şi nord-vestice.

 

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile ţării.

 

Săptămâna 24 septembrie - 1 octombrie 2018

 

Valorile termice medii ale perioadei este posibil să se situeze în apropierea normelor climatologice în cea mai mare parte a ţării. 

 

Cantităţile de precipitaţii vor continua să fie deficitare în cea mai mare parte a ţării.

 

Săptămâna 1 - 8 octombrie 2018

 

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, uşor peste aceste medii.

 

Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului şi va fi, posibil, uşor excedentar în sud.

 

Citeste continuarea pe Realitatea.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri