Tipuri de mobilier de grădină


Tipuri de mobilier de grădină

Mobilier din lemn


In articol:

Un set bistro de mobilier din lemn de esență tare cu perne poate arăta frumos într-o grădină.

Lemnul este o alegere populară pentru terase și grădini, principalele beneficii fiind durabilitatea și aspectul natural. Deoarece nu reține căldura, nu ar trebui să se încălzească prea mult în zilele de vară.

Cum să ai grijă de mobilierul de grădină din lemn?

Deși, în general, este de lungă durată, mobilierul de grădină din lemn necesită o anumită îngrijire. Tratează-l anual pentru a te proteja împotriva frigului și a intemperiilor.

Lemnul tare trebuie curățat cu apă caldă și săpun, în timp ce un finisaj cerat necesită curățare cu o cârpă moale și uscată.

Mobilier din metal

Un set mobilier gradina din metal este o alegere durabilă, deși poate fi mai greu decât alte opțiuni. Durabile prin design, cele mai multe seturi sunt acum și rezistente la rugină. Este cel mai potrivit pentru terasă și spații de terasă.

Cum să ai grijă de mobilierul metalic de grădină?

În ciuda durabilității și rezistenței la rugină, mobilierul de grădină din metal trebuie acoperit sau depozitat iarna. Îl poți curăța cu apă caldă cu săpun sau cu o cârpă moale.

Mobilier din plastic

Plasticul este adesea o opțiune ușoară și ieftină. Scaunele sunt de obicei pliabile, ceea ce le face cel mai ușor tip de mobilier de grădină de depozitat.

Plasticul este, de asemenea, rezistent la intemperii.

Cum să ai grijă de mobilierul de grădină din plastic?

Mobilierul de grădină din plastic este rezistent la intemperii, dar se poate deforma dacă este lăsat prea mult timp la soare. Combate acest lucru păstrându-l depozitat într-o zonă umbrită pe timpul verii. Curăță-l cu apă și săpun sau cu cârpă moale.

Articole de mobilier adiționale

Umbrele de soare

O umbrelă de soare pentru adăpostire este un plus obligatoriu. Alege un set de mobilier de bază care să conțină și umbrelă de soare sau o opțiune de sine stătătoare.

 

Huse pentru mobilier

Protejează-ți mobilierul și umbrelele de soare de murdărie, vânt, ploaie și îngheț cu o husă. De asemenea, poate ajuta la creșterea duratei de viață a mobilierului tău. de grădină, mai ales dacă nu ai spațiu pentru a-l depozita în interior.

Perne pentru scaune

Adaugă confort scaunelor tale de grădină cu perne personalizate. Doar asigură-te că le ții în interior pe vreme rece și umedă.

Depozitare

Dacă nu există loc în garaj sau dacă nu ai unul, o șopronă este o opțiune bună pentru a-ți depozita mobilierul de grădină.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cosmina Păsărin. "Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Ștefania, logodnica lui Speak, veste uriașă pentru fani: „Sunt tare fericită”

Horoscop chinezesc din 13 august 2022. Nativul Tigru ia decizii care îi schimbă destinul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară: „Am trecut de la agonie la extaz”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri