Tipuri de flori care determină rezistenţa unei coroane funerare


Tipuri de flori care determină rezistenţa unei coroane funerare

Atunci când sunt folosite doar flori rezistente şi deosebite pentru crearea coroanelor funerare, acestea vor rezista o bună perioadă de timp.

 O coroană funerară specială este aceea creată din flori naturale de diverse tipuri şi culori.

Coroanele sunt aranjamente florale în formă rotundă sau de lacrima. Există şi posibilitatea personalizării coroanelor în diverse forme, precum cea de inimă. Dacă forma aranjamentului este simplu de ales, când vine vorba despre flori, devine dificil. Cei ce îşi doresc să cumpere un aranjament floral longeviv şi special trebuie să analizeze bine florile pe care le foloseşte specialistul în creare.

Nu doar aspectul florilor şi longevitatea lor cântăresc în decizia pe care o iau oamenii, dar şi însemnătatea acestora.

Care sunt cele mai durabile flori pentru coroane şi ce semnifică ele?

Modalitatea prin care oamenii îşi exprimă un ultim omagiu este prin oferirea unor coroane de flori, alese cât mai atent, pentru a transmite mesajul potrivit.

Florile incluse în coroana funerară nu ar trebui să necesite o îngrijire specială ulterior.

Acestea sunt longevive fără ajutorul unor factori externi. Florile pe care le aleg clienţii de cele mai multe ori pentru crearea coroanelor funerare sunt următoarele:

garoafa: simbol al iubirii şi afecţiunii, aceasta se găseşte în florarii la preţuri foarte accesibile, este o florare eleganta şi rezistă mult timp fără îngrijiri speciale;

crizantema: este o altă modalitate prin care oamenii îşi exprimă iubirea şi regretul.

Este o floare rezistenta la fenomenele meteorologice şi nu trebuie hrănita des cu apă. Crizantema este un simbol al sincerităţii, fiind foarte potrivită pentru un aranjament funerar;

trandafirul: folosit pentru coroane de flori speciale, este elegant şi rezistă timp îndelungat fără întreţinere specială. Trandafirii albi înseamnă puritate, cei roşii simbolizează iubirea, iar cei galbeni, prietenia. În funcţie de acest considerent poate fi aleasa culoarea trandafirilor din aranjamentul floral.

Conform Buchetto.ro, coroanele funerare trebuie păstrate în camere răcoroase pentru a rezista timp îndelungat. Florile naturale proaspete păstrate corespunzător şi hrănite cu apă proaspătă sunt longevive.

Serviciile florăriilor oferă confort şi minimizează efortul clienţilor!

Cei ce cauta florarii pentru crearea de coroane Bucuresti ar trebui să se orienteze către specialiştii care pun la dispoziţie serviciul de livrare. Pentru că perioada în care oamenii solicită florăriilor coroane funerare este foarte solicitanta şi dificilă, specialiştii oferă servicii diverse, toate minimizând efortul clienţilor. Unul dintre acestea este livrarea la domiciliu sau la capelă. Această practică este folositoare mai ales pentru cei care nu pot fi alături fizic de familia îndoliată, însă au posibilitatea, astfel, de a aduce un omagiu, în semn de preţuire şi respect.

În ce constă pregătirea comenzii pentru coroana florală

Pentru comanda aranjamentului floral, clientul îi precizează specialistului forma dorită şi florile utilizate. De asemenea, el are posibilitatea de a ataşa coroanei un mesaj pentru familia îndoliată.

Coroana va avea două panglici: pe una dintre acestea este scris mesajul, iar pe alta este menţionat numele expeditorului.

Bineînţeles, specialiştii din florărie pot oferi sfaturi şi idei, bazate pe experienţa acumulată în domeniu.

De luat în calcul de către clienţi este faptul că realizarea unui astfel de aranjament poate avea o durată cuprinsă între 1-24h, ceea ce înseamnă că solicitarea trebuie făcută din timp.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

CITEȘTE: De ce să pui oțet în fierul de călcat

CITEȘTE: Cu ce se curață fierul de călcat de arsură

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

97 MESAJE de SFÂNTUL Nicolae 2021. Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 6 decembrie 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri