Theo Rose se confruntă cu probleme la corzile vocale. Ce a declarat artista

theo rose probleme de sanatate
Theo Rose le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu probleme la corzile vocale

Theo Rose și-a îngrijorat fanii atunci când le-a mărturisit că se confruntă cu probleme la corzile vocale.

Theo Rose a apărut pe pagina personală de socializare spunând că are probleme la corzile vocale și trebuie să apeleze la aerosoli. Cum se simte artista?

Theo Rose se confruntă cu probleme la corzile vocale. Ce a declarat artista

Theo Rose a postat câteva fotografii pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a mulțumit tuturor pentru mesaje și le-a explicat că a trebuit să apeleze la aerosoli pentru problema la corzile vocale pe care a întâmpinat-o.

Vă iubesc! Nu mă lasă Dumnezeu deloc. Mulțumesc pentru toate sugestiile. Recomand aerosolii pentru problemele vocale ”, a scris Theo Rose.

Citeste si: Ilinca Vandici dezvăluie cum a fost înșelată de Ciprian Marica: "M-am simţit dezamăgită"

theo rose iubit
Theo Rose recunoaște că se ceartă din când în când cu iubitul ei[Sursa foto: wowbiz.ro]

Cât despre relația cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, artista spune că totul merge ca la carte și este mai fericită ca oricând, în ciuda informațiilor care apar în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Theo Rose va deveni mămică pentru prima oară?! "Am un pătuț în cameră"

Suntem într-o relație de patru ani. Dacă el n-ar mai exista, eu nu aș ști ce să fac. Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp.

Încercări au fost și n-am putut să renunțăm. O dată am zis că o să mă mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată, de fapt, nu am putut să dorm nici măcar o noapte fără el. Ne certăm des, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă. Îi zic să și le pună o dată în coșul de rufe ”, a mărturisit Theo Rose.

Theo Rose a vorbit și despre relația pe care o are cu Bogdan de la Ploiești, artistul cu care a fost cuplată de către internauți.

theo rose mesaj
Theo Rose le-a lăsat un mesaj tuturor urmăritorilor de pe rețelele de socializare[Sursa foto: wowbiz.ro]

După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat. Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor.

A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut  mișto.

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa...dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex", a declarat Theo Rose.

 

 

 

 Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Jador de la Puterea dragostei a pus ochii pe Theo Rose! Tânărul vrea să o ia de soție

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies