The Fabulous Muses au fost în centrul atenţiei la evenimentul de lansare Jakub Polanka x Bibloo


Zilele trecute, un nou eveniment a avut loc în Bucureşti, iar fetele de la The Fabulous Muses au purtat ţinute semnate de către designerul ceh Jakub Polanka.

Acesta a lansat o colecţie în ediţie limitată pentru un nou magazin online (Bibloo) ce s-a lansat pe piaţă din România. 
Colaborarea dintre The Fabulous Muses şi designerul ceh nu este deloc una surprinzătoare, deoarece designerul este laureat al premiului Hubert de Givenchy şi, conform Vogue Italia, unul dintre talentele promiţătoare ale tinerei generaţii, dar şi un fan înfocat al bloggerilor premium din lume, aşa cum este şi cazul Fabuloaselor în România.

Colecţia conţine piese simple şi interesante, piese care adaugă încredere în sine femeilor care le poartă. În ceea ce priveşte designul, s-a ţinut cont de câteva aspecte de bază: să fie simple, elegante şi feminine, dar în acelaşi timp funcţionale.

Designerul a vrut să creeze haine ce pot fi purtate toată ziua, fără a pierde eleganţa sau comfortul, haine ce pot fi purtate dimineaţă în parc cu tenişi simpli, piese ce pot fi purtate de-a lungul zilei cu o pereche de ghete şi care pot fi transformate în ţinute de seară cu o pereche de pantofi cu toc.

Piese individuale au fost create folosind o tehnică unică ce implică linii simple, clare, tehnică ce a dus la obţinerea unui stil fără efort. Fiecare femeie îşi poate crea silueta care să o avantajeze şi care să-i sublinieze feminitatea.

Întreaga colecţie este radical funcţională şi în acelaşi timp feminină şi provocatoare.

Despre colaborarea dintre BIBLOO şi Jakub Polanka:

“BIBLOO este prezent pe piaţa din România de mai bine de un an şi a rămas fidel abordării unice pe care o are asupra modei, oferind clienţilor din România o platformă unde emoţiile, experienţele, calitatea şi creativitatea se întrepătrund, pe www.bibloo.ro . Ca parte a promisiunii către publicul din România, am început această colaborare cu Jakub Polanka, designerul ceh ale cărui viziuni îndrăzneţe şi originale coincid cu ale noastre.
Încă de la începuturile BIBLOO, viziunea noastră a fost conectarea cu personalităţi locale din anumite zone de design şi creativitate, pentru a putea da naştere unor colecţii unice, în ediţii limitate. Va invit să intraţi pe www.bibloo.ro şi să descoperiţi noua colecţie!”, spune Petr Liesner, CEO BIBLOO.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Soţia lui Mihai Gâdea arată senzaţional! Din fotografii, poţi să juri că Agatha este sora fiicei sale adolescente!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri