Test psihologic. Ce personaj de poveste ţi se potriveşte?

Test psihologic. Ce personaj de poveste ţi se potriveşte?
Test psihologic. Ce personaj de poveste ţi se potriveşte?

Fiecare din noi e eroina unei poveşti. Din copilărie, poveştile ne influenţează subconştientul, determinîndu-ne să ne închipuim unele personaje sau să-i credem pe cei din jurul nostru în această postură.

Test psihologic. Ce personaj de poveste ţi se potriveşte?

Răspunsuri:

A Regina de gheaţă

Păreţi o persoană greu de cucerit, neprihănită şi simpatică. Aveţi mulţi cavaleri, pe care-i priviţi de sus. Produceţi o impresie bună, fără a depune mari eforturi. Eşti invidiată pentru reţinerea ta şi capacitatea de a lega prietenii. Mereu doreşti să ţii controlul asupra situaţiei şi ţi-e frică să nu te îndrăgosteşti cu adevărat. Pasiunea îţi poate topi gheaţa din suflet şi te poate transforma într-o femeie obişnuită. Suferinţele te pot înnebuni şi te poţi lipsi de raţiune dacă sentimentele se năpustesc asupra ta. Îţi place să faci nazuri şi să manipulezi cu bărbaţii. Probabil pentru tine s-au bătut mulţi bărbaţi, fii totuşi atentă nu folosi bărbaţii şi nu fii capricioasă.

B Cenuşăreasa

Pentru tine iubirea înseamnă mai mult a dărui decît a cere.

Sînteţi răbdătoare, sensibilă, sinceră. Nu sînteţi sigură pe sine, vă intimidaţi uşor. Sînteţi plăcută de oameni, totuşi ei vă consideră tăcută şi periculoasă. Vă supăraţi repede şi aşteptaţi timpul care vă va transforma viaţa într-un bal luxos. El, spre deosebire de alţii va preţui sufletul tău de aur, inteligenţa fină şi spiritul gospodăresc. Ai un suflet sensibil, ţelurile pe care ţi le propui să le atingi devin reale. Ambiţia, răbdarea şi puterea de a ierta sînt tehnici eficiente pe care ştii să le utilizezi. Ca să fii preţuită trebuie să porţi rochii în culori aprinse şi să-ţi faci bucle.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

V Alba ca zăpada

Atrăgătoare, veselă, elegantă, eşti invidiată de mulţi. Filosofia ta e – optimism în tot ce faci. Eşti născută pentru veselie, iubire, amici. Primeşti uşor loviturile destinului. Eşti mereu înconjurată de iubire, dar poţi şi să suferi de pe urma ei. În tinereţe ai suferit de pe urma unui cavaler ce se dădea drept un erou bogat. Bărbaţii sînt dispuşi mereu să te ajute. În mariaj te bazez prea mult pe partener, laşi asupra lui toate greutăţile şi-apoi întrebi de ce el a devenit aşa de rece cu tine. Stărui-te să devii un amic apropiat sufletului iubitului, ajută-l în toate, ascultă-l des, discută cu el despre problemele sale.

G Vasiliţa înţeleaptă

Sunteţi o femeie ideală pentru bărbaţi – deşteaptă, înţeleaptă, tolerantă, dar odată ce bărbaţii te cuceresc nu preţuiesc fericirea pe care ştii să le-o oferi. Bărbaţii cu timpul te consideră un rival la capitolul inteligenţă şi asta tensionează relaţiile dintre voi. Tu eşti o persoană care crede că căsătoria e pentru o singură dată şi pentru totdeauna. Te căsătoreşti, de obicei cu un Ivan prostănac, mereu grijile rămîn pe seama ta.

Nu te aventura în alte relaţii de acest gen, mai bine dedică-te profesiei sau educaţiei copiilor. Filosofia ta e acceptă viaţa aşa cum e ea. Nu opta pentru sacrificii, nu evita şi nu-ţi fie teamă de a 2 sau a 3 căsătorie.

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț- kanald.ro

Citește și: Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...- stirilekanald.ro

D Vrăjitoarea

Tu eşti o contopire a îngerului şi demonului. Mereu plină de surprize, intrigi, mistere, ce se doresc a fi descifrate. Lupţi pentru fericirea ta aşa cum poţi, eşti invidiată, bîrfită. Dacă vei găsi un partener cu un temperament ca al tău, şi care ar mai fi şi aventurier, veţi face un cuplu de succes.

sursa: crinapopa.wordpress.comCitește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

HOROSCOP 18 martie Camelia Pătrășcanu. Leii fac ce le dictează sufletul. Peștii sunt lăudați de șefi

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies