Teo Trandafir, despre temerile avute cu privire la fiica ei. Cum a încercat să o protejeze de fiecare dată. “Ce fac dacă nu mai ies de aici?" Asta a fost veșnica mea întrebare.”

Teo Trandafir, despre temerile avute cu privire la fiica ei. Cum a încercat să o protejeze de fiecare dată. “Ce fac dacă nu mai ies de aici?
Teo Trandafir, despre temerile avute cu privire la fiica ei. Cum a încercat să o protejeze de fiecare dată. “Ce fac dacă nu mai ies de aici?" Asta a fost veșnica mea întrebare.”

Teo Trandafir a vorbit despre temerile pe care le-a avut până acum legate de fiica ei.

Teo Trandafir, vedeta Kanal D, și-a deschis sufletul, în cadrul Un PODCAST mișto By Bursucu, despre temerile pe care le-a avut în viața ei cu privire la Maia, fiica sa, iar prezentatoarea TV a spus că de fiecare dată a încercat să îi ofere toate armele necesare războaielor pe care și ea, la rândul ei, le-a purtat. Cu toate acestea, încearcă să se elibereze de anumite frici pentru că și așa are prea multe, din spusele ei. 

„Eu cred că i-am dat la ea, ca oricărui soldat, toate armele pe care să le folosească în orice război am știut eu să port. Dacă eu am știut să mă lupt cu proștii, i-am dat din armele cu care am știut eu să lupt împotriva proștilor, îngâmfaților, a hoților. Cât am învățat eu, ea a știut. Încerc să mă eliberez un pic de frici pentru că și așa am destule.
Am încredere în ea și sunt convinsă că în momentul respectiv va face ce a văzut că se face.”,
a povestit Teo Trandafir.

Frica cu care a trăit până acum Teo Trandafir

Citește și: Teo Trandafir a povestit despre femeia care reprezintă modelul ei în viață! “Ea vreau să fiu. Cu principiile ei, cu felul ei de a înțelege. ”

Teo Trandafir și fiica ei
Teo Trandafir și fiica ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Teo Trandafir, amintiri din perioada liceului. Prezentatoarea TV a trăit vremuri grele. „Te băteau toți, te băteau profesorii, care cum te prindea, te bătea.”

Teo a vorbit și despre momentul în care a luat pentru prima dată copilul nou-născut în brațe, fără să știe cum va fi și ce se va întâmpla pe viitor, iar ea a fost bărbatul în casă.

A trăit în fiecare zi cu frica și întrebarea că ce se va întâmplă dacă nu mai iese dintr-un anumit loc sau dintr-o anumită situație, ori se poate întâmplă ceva rău cu ea.  „Să ai în brațe un copil nou-născut și să știi că de acum încolo, 18 ani, singur, nu aveam de unde să știu în timp că se vor întâmpla și alte lucruri, dar în principiu, eu am fost bărbatul în casă.
Să mă gândesc în fiecare zi ce fac dacă îmi rup un picior, ce fac dacă mă îmbolnăvesc de Covid, ce fac dacă nu mai ies de aici?  Asta a fost veșnica mea întrebare.”,
a mai povestit vedeta Kanal D.

Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Teo Trandafir a povestit despre femeia care reprezintă modelul ei în viață! “Ea vreau să fiu. Cu principiile ei, cu felul ei de a înțelege. ”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies