Teo Trandafir, despre cele mai grele momente din viața sa: „Am suferit foarte rău”

Teo Trandafir

Teo Trandafir a suferit in dragoste

Ce spune Teo Trandafir despre cele mai dificile momente din viața sa, dar și cum a reușit să treacă peste ele.

Teo Trandafir a dezvăluit în cadrul emisiunii „Detectorul cu minciuni” că a suferit mai multe decepții în dragoste, așa că a decis să ia atitudine atunci când și-a dat seama că nu poate trece singură peste această suferință.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, nici pe ea nu au ocolit-o problemele personale și amoroase.

Îndrăgita prezentatoare TV a recunoscut că unul dintre motivele pentru care ea a suferit foarte mult la un moment dat, atunci când unul dintre partenerii săi s-a îndrăgostit de o altă personaă în timp ce seafla într-o

relație cu ea.

Citeste si: Ce i-a arătat Teo Trandafir Biancăi în direct: „În momentul în care tu te-ai întors cu spatele”

„Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu.(n.r De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată…Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui.

Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai…Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…”, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii Oanei Radu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Oana Radu
Oana Radu i-a pus mai multe intrebari personale lui Teo Trandafir[Sursa foto: Captură KANAL D]

Teo Trandafir, la terapie pentru a trece peste probleme

De asemenea, Teo a dezvăluit că a mers la terapie pentru a trece mai ușor peste suferință și că, oricât de dureros ar fi, soarele va răsări într-o bună zi.

Citeste si: „Am suferit foarte rău” Teo Trandafir a recunoscut că a suferit din dragoste. Cum a reușit prezentatoarea TV să treacă peste dezamăgirile amoroase

„Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul. La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și 'cum păcatele mele îl chema? Uitasem cum

îl cheamă”, a mai spus ea.

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Teo Trandafir, despre vedetele cu care ar accepta să se căsătorească! Jador se numără printre ele? „Sunt convinsă că...”

Imagini IMPRESIONANTE cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe. Femeia care i-a dat viață vedetei era o ADEVĂRATĂ divă

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Un nou val de praf saharian vine în România. Ce recomandă specialiștii

Rugăciune care se citește în a doua zi de Rusalii. Ajută la iertarea păcatelor

Virginia și Patrick, blocați în camera roșie? Robi va fierbe! „E supărat pe Virginia și pe mine!” Aflați ce reacții se vor stârni în platou, marți, 25 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă 15 lei


Cookies