“Teo Show”, constant pe primul loc in audiente


“Teo Show”, constant pe primul loc in audiente

Ieri, targeturile Comercial, National si All Urban au fost ale Kanal D pe intreaga durata a emisiunii “Teo Show".

 

„Teo Show” strange tot mai multi fani,  zi de zi, in fata micilor ecrane, la emisiunea pe care o modereaza alaturi de Bursucu la Kanal D. Luni, show-ul de divertisment a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate segmentele de public, conform datelor furnizate de Kantar Media.
Ieri, in intervalul 15:45 – 17:00, Kanal D a fost lider absolut de audienta cu emisiunea “Teo Show”. Postul TV a inregistrat 3,4% rating si 19,9% cota de piata, in randul publicului din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, 4,8% rating si 18,3% cota de piata, pe targetul National, si 4,3% rating si 17,3% cota de piata, pe segmentul de public All Urban.
O medie de 857.000 de romani urmareau ieri emisiunea de la Kanal D in intervalul orar mentionat mai sus.
Minutul de maxima audienta, atins la 15:55, show-ul prezentat de Teo Trandafir si Bursucu a adunat in fata micilor ecrane peste un milion (1.133.000 )de fani.

„Teo Show” strange tot mai multi fani,  zi de zi, in fata micilor ecrane, la emisiunea pe care o modereaza alaturi de Bursucu la Kanal D. Luni, show-ul de divertisment a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate segmentele de public, conform datelor furnizate de Kantar Media. Ieri, in intervalul 15:45 – 17:00, Kanal D a fost lider absolut de audienta cu emisiunea “Teo Show”. Postul TV a inregistrat 3,4% rating si 19,9% cota de piata, in randul publicului din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, 4,8% rating si 18,3% cota de piata, pe targetul National, si 4,3% rating si 17,3% cota de piata, pe segmentul de public All Urban. 


O medie de 857.000 de romani urmareau ieri emisiunea de la Kanal D in intervalul orar mentionat mai sus. Minutul de maxima audienta, atins la 15:55, show-ul prezentat de Teo Trandafir si Bursucu a adunat in fata micilor ecrane peste un milion (1.133.000 )de fani.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri