Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024
Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Aseară, revista Viva a celebrat 25 de ani de existență a publicației, iar vedetele au strălucit în număr mare pe covorul roșu. Ilinca Vandici a fost gazda serii în care au fost sărbătorite și personalitățile scenei publice care au avut puterea de a se reinventa și de a rămâne relevante în fața publicului pe parcursul anilor.

isiunii "Follow us!", de la Kanal D2, Dan Negru, amfitrionul quiz show-ului fenomen "Jocul cuvintelor", de la Kanal D, Denise Rifai, gazda emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzata de Kanal D, și Ilinca Vandici, care prezintă alături de Teo Trandafiri "Follow us!", la Kanal D2.

" Am iubit mereu publicul, iar emoția de a mă afla în fața lui nu mă părăsește niciodată; și asta e de bine, cred că emoțiile acestea sunt semnul că vin în fața oamenilor cu toată inima", a declarat Teo.

" Pe drumul evoluției mele am avut alături oameni care m-au inspirat, și le mulțumesc. De asemenea, gratitudinea mea se întreaptă către publicul care ne inspiră zi de zi să fim tot mai buni în activitatea noastră, dar și către echipa mea, alături de care oferim un produs media premium", a spus Denis Rifai.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

" În 1998 prezentam festivalul Mamaia și i-am dat atunci un premiu pentru întreaga activitate lui Ștefan Iordache. Eu aveam vreo 20, el vreo 50. Mi se părea bătrân Iordache atunci, eu la vreo 20, el la vreo 50...Azi am ajuns eu la vârsta lui de atunci și îmi cer iertare celor pe care i-am <făcut> bătrâni când ei aveau 50 și eu 20...".

Seara a culminat cu un concert purtând semnătura lui Damian Drăghici, iar, pe tot parcursul evenimentului, publicul a aplaudat la scenă deschisă vedetele care au urcat pe scenă, de la Cristi Minculescu, legendă vie a rockului românesc, până la Corina Chiriac, Felicia Filip sau Loredana, de asemenea, premiați pentru activitatea lor extraordinară.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Geta Sterp și soțul său, peripeții în drum spre oi! „Din 5 în 5 minute ni se părea din ce în ce mai greu să ajungem la destinație, pentru că drumul era foarte anevoios.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare: „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies