Tensiunile clocotesc în echipa Faimosilor de la Survivor Romania! "A început să se calce pe cadavre!"


Alexandra Stan a început să aibă primele conflicte cu băieții din tabăra Faimosilor! Ce s-a întâmplat în spatele camerelor!


In articol:

Tabăra Faimosilor de la Survivor Romania a fost împărțită în două: echipa băieților și echipa fetelor. Se pare că foamea, traseele și condițiile pe care trebuie să le îndure în Republica Dominicană au început sa își spună cuvântul.

Se pare că separarea în două tabere mai mici a fost făcută din cauza băieților, pentru că nu le iau în considerare și părerile fetelor la jocurile de strategie. După discuțiile separate făcute pe insula, fetele și-au exprimat pe rând nemulțumirile în privința băieților.

Ceartă și scandal în tabăra Faimosilor pe motiv de supremație! Alexandra Stan a cedat!

Alexandra Stan: “S-a produs descinderea asta între bărbați și femei.

Bărbații mi se pare că sunt foarte misogini! Se pare că au o atitudine de “macho”… Masculii care ei fac, ei dreg… Când am venit cu idei pertinente pentru strategile de joc, n-au fost băgate în seama și ulterior s-a dovedit că aveam dreptate!”, a comentat aceasta vizivbil dezamăgită de băieții din echipa.

Citeste si: Ce spune mama Alexandrei Stan despre evoluția Faimoasei la “Survivor România” și cum trăiește fiecare ediție, din fața micului ecran

Simona Hapciuc a accentuat și ea vorbele Alexandrei Stan: “Când vrem să participăm și noi la strategii sau să ne dăm cu parerera despre anumite lucruri din câmp, nu ni se permite. Ni se spune că “Hai ce știți voi?! Voi sunteți femei!”. Suntem luate la “mișto”, barfite și uneori suntem tratate destul de urat sau chiar și înjurate!”.

În cealaltă parte băieții au comentat și ei la adresa fetelor.

Jador: “O să se transforme emisiunea asta … în ceva ce nu credeam că o să se transforme și deja au început să se calce pe cadrave care cum să iasă în față.. că eu sunt mai tare… O să se calce pe cadavre și deja au început la fete!".

Citeste si: Marilena Cuciurean a făcut atac de panică la Survivor România! “Nu îmi simt mâinile!”

În urmă tuturor discuțiilor Alexandra Stan a cedat nervos: “Toată lumea o să zică de mine că sunt o prefăcută! Costi mi-a zis a seară că plâng la comandă. Char nu este adevărat! Adică persoanele care mă cunosc chiar știu că nu este așa! Și mi-au spus: Alexandra, să nu plângi! Nu fii plângăcioasă la televizor dacă te duci. Și am încercat la început să fiu așa dar a fost super mare șocul pentru mine. S I a fost totul dintr-o dată ruperea asta. Nu înțeleg de ce sunt așa răi!”, a comentat în timp ce plângea și suspina.


Abonează-te pe

Citește și:

Atingeri suspecte la Survivor 2021! Ce concurenți s-au apropiat extrem de mult?

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Alex Velea, gelos pe Culiță Sterp? „Mi-a dat block pe Instagram!”

Razboinicii, victoriosi aseara la „Survivor Romania”; Astazi, de la 20:00, urmeaza batalia pentru Imunitate!

Mellina de la Survivor, dezvăluiri incredibile despre viaţa ei: "Am pilotat un avion" Ce secret ascunde artista?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri