Tendinte in incaltamintea sport pentru sezonul de primavara/vara 2017!


Colectia include 20 de modele inovatoare pentru a oferi astfel o gama variata de produse clientilor si partenerilor.

 

Tamaris da startul sezonului primavara/vara 2017 cu noua linie „T-Collection”. Populara tendinta Athleisure se afla in centrul colectiei, fiind exprimata printr-o varietate de culori si materiale.
Potrivit lui Jens Beining, CEO al grupului Wortmann, mesajul-cheie al noii linii este conceptul de Fashletics.
Platform-Runners, pantofii sport aflati in tendinte, au un aer tineresc si progresiv; talpa de tip cupsole este uşor mai moderata, dar inca moderna. Materiale precum plasa si neoprenul s-au dovedit a fi foarte versatile pentru aceasta tematica light sportiva. „T-Collection” demonsteaza atentia la detalii prin denim, decupaje şi laser-cut. De asemenea, colectia pastreaza calitatea pielii; de aceasta data fiind combinata cu platforme usoare si flexibile.
Pentru a distinge clar „T-Collection” de restul gamei, s-a investit intr-o noua echipa de design. Filozofia lor este una simpla: implementarea trendurilor actuale din moda in fabrici specializate in tehnologia pantofilor sport. Prin urmare, „T-Collection” isi doreste sa exprime simbioza sport-fashion intr-un mod cat mai evident!

Tamaris da startul sezonului primavara/vara 2017 cu noua linie „T-Collection”. Populara tendinta Athleisure se afla in centrul colectiei, fiind exprimata printr-o varietate de culori si materiale.

Potrivit lui Jens Beining, CEO al grupului Wortmann, mesajul-cheie al noii linii este conceptul de Fashletics.Platform-Runners, pantofii sport aflati in tendinte, au un aer tineresc si progresiv; talpa de tip cupsole este uşor mai moderata, dar inca moderna. Materiale precum plasa si neoprenul s-au dovedit a fi foarte versatile pentru aceasta tematica light sportiva. „T-Collection” demonsteaza atentia la detalii prin denim, decupaje şi laser-cut. De asemenea, colectia pastreaza calitatea pielii; de aceasta data fiind combinata cu platforme usoare si flexibile.Pentru a distinge clar „T-Collection” de restul gamei, s-a investit intr-o noua echipa de design. Filozofia lor este una simpla: implementarea trendurilor actuale din moda in fabrici specializate in tehnologia pantofilor sport. Prin urmare, „T-Collection” isi doreste sa exprime simbioza sport-fashion intr-un mod cat mai evident!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri