Tendinte in incaltamintea sport pentru sezonul de primavara/vara 2017!


Colectia include 20 de modele inovatoare pentru a oferi astfel o gama variata de produse clientilor si partenerilor.

 

Tamaris da startul sezonului primavara/vara 2017 cu noua linie „T-Collection”. Populara tendinta Athleisure se afla in centrul colectiei, fiind exprimata printr-o varietate de culori si materiale.
Potrivit lui Jens Beining, CEO al grupului Wortmann, mesajul-cheie al noii linii este conceptul de Fashletics.
Platform-Runners, pantofii sport aflati in tendinte, au un aer tineresc si progresiv; talpa de tip cupsole este uşor mai moderata, dar inca moderna. Materiale precum plasa si neoprenul s-au dovedit a fi foarte versatile pentru aceasta tematica light sportiva. „T-Collection” demonsteaza atentia la detalii prin denim, decupaje şi laser-cut. De asemenea, colectia pastreaza calitatea pielii; de aceasta data fiind combinata cu platforme usoare si flexibile.
Pentru a distinge clar „T-Collection” de restul gamei, s-a investit intr-o noua echipa de design. Filozofia lor este una simpla: implementarea trendurilor actuale din moda in fabrici specializate in tehnologia pantofilor sport. Prin urmare, „T-Collection” isi doreste sa exprime simbioza sport-fashion intr-un mod cat mai evident!

Tamaris da startul sezonului primavara/vara 2017 cu noua linie „T-Collection”. Populara tendinta Athleisure se afla in centrul colectiei, fiind exprimata printr-o varietate de culori si materiale.

Potrivit lui Jens Beining, CEO al grupului Wortmann, mesajul-cheie al noii linii este conceptul de Fashletics.Platform-Runners, pantofii sport aflati in tendinte, au un aer tineresc si progresiv; talpa de tip cupsole este uşor mai moderata, dar inca moderna. Materiale precum plasa si neoprenul s-au dovedit a fi foarte versatile pentru aceasta tematica light sportiva. „T-Collection” demonsteaza atentia la detalii prin denim, decupaje şi laser-cut. De asemenea, colectia pastreaza calitatea pielii; de aceasta data fiind combinata cu platforme usoare si flexibile.Pentru a distinge clar „T-Collection” de restul gamei, s-a investit intr-o noua echipa de design. Filozofia lor este una simpla: implementarea trendurilor actuale din moda in fabrici specializate in tehnologia pantofilor sport. Prin urmare, „T-Collection” isi doreste sa exprime simbioza sport-fashion intr-un mod cat mai evident!

 


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri