Telenovelă în toată regula! Ramona de la Puterea Dragostei, părăsită de Nikolas Sax pentru...Simona Braboveanu?


Ramona de la Puterea Dragostei s-a despărţit de Nikolas Sax! Motivul este incredibil!


In articol:

Ramona de la Puterea Dragostei a fost deseori "cuplată" de fanii emisiunii matrimoniale cu solistul Nikolas Sax. Mai mult decât atât, şi frumoasa blondă a lăsat să se înţeleagă că ar avea o relaţie, la distanţă, cu îndrăgitul cântăreţ.

Sunt foarte îndrăgostită de el. Mă enervează uneori că nu-mi răspunde la telefon. Îl aștept aici, la Puterea dragostei, dacă nu, o să ne întâlnim afară și sperăm că totul o să fie bine între noi doi”, spunea Ramona acum ceva timp.

Prima care a vorbit, recent, despre ruptură a fost tot Ramona. Aceasta a povestit că a fost foarte dezamăgită când l-a văzut în realitate pe artist și că a avut alte așteptări.

Citeste si: O fostă concurentă iubită se întoarce la Puterea Dragostei?! Fanii emisiunii sunt extrem de bucuroşi!

Ramona de la Puterea Dragostei s-a despărţit de Nikolas Sax! "Eu am avut alte așteptări și când l-am văzut în față"

A fost invitat și Nikolas Sax la ziua Bernei din București. Între noi doi chiar nu a fost nimic. În seara aia ne-am întâlnit pentru prima dată și după nu ne-am mai întâlnit. Nu ne potrivim! Vrei să fiu sinceră? Eu am avut alte așteptări și când l-am văzut în față... nu mi-a plăcut! Ăsta e adevărul! Îmi pare rău!”, a declarat Ramona pe un canal de youtube celebru.

Adevărul ar fi însă altul, potrivit unor surse apropiate cântăreţului. Se pare că Nikolas ar fi uitat de Ramona şi şi-ar fi îndreptat atenţia către o altă fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Este vorba despre Simona Braboveanu, alături de care a fost surprins în ipostaze cel puţin...interpretabile.

Citeste si: Ce relație este între Mona și Nicos de la Puterea dragostei! Imagine uluitoare din trecut

Mai multe voci susţin că şatena care a apărut în numeroase clipuri de manele, ar fi adevărata iubită a solistului. Acum rămâne de văzut dacă gura lumii a grăit adevărul sau...ba.


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri