Te muți în alt oraș și ai nevoie de câteva obiecte utile unde stai în chirie? Le găsești la Unic Spot!


Te muți în alt oraș și ai nevoie de câteva obiecte utile unde stai în chirie? Le găsești la Unic Spot!

Începerea facultății poate fi o adevărată aventură, frumoasă, dar și epuizantă în același timp.


In articol:

Trebuie să cauți un loc unde să stai, iar de cele mai multe ori, dacă vrei să faci economie, unele lucruri pe care le aveai în confortul “cuibului” de unde ai plecat sigur vor lipsi acolo. Vei avea probabil doar strictul necesar o perioadă, după care te stabilizezi, poate-ți iei și un part time job și începi să te pui mai bine pe picioare.

Poți să începi să adaugi câteva piese de mobilier, ba chiar te poți lăfăi și în decorațiuni de acum, fiindcă până acum erau câțiva magneți amărâți pe frigider, care nici măcar nu erau ai tăi. Poți în sfârșit să îți pui amprenta pe locul în care îți vei petrece cel mai mult timp din anii studenției, studiind când și când, panicându-te și procrastinând până pe ultimă sută de metri unele proiecte și desigur, locul unde spui “Of, am atât de mult de învățat.

Ia să dorm un pic.” și pic-ul ăla se transformă în a doua zi. Unic Spot te ajută să îți decorezi casa, cu articole calitative, dar și la prețuri rezonabile, fiindcă viața de student e la fel de grea pe cât e de frumoasă.

Cu ce ai putea începe

Dacă până acum îți puneai cărțile pe unde apucai, ce ai zice să schimbi foaia și să-ți achiziționezi o mini biblioteca? Totul va sta în sfârșit ordonat la locul său, biblioteca este delimitată, deci tu îți poți organiza cărțile și caietele cum

vrei, după culori, subiecte, ordine alfabetică, ori după clasica “ordine în dezordine”. Adică cărți la cărți, caiete la caiete și numai dintr-o privire către cotorul fiecăreia știi exact ce-ți trebuie și ce te paște în ziua respectivă de la 8 dimineața când le alegi. Sau, dacă vrei să faci economie de spațiu, alege o bibliotecă verticală, ce are un model interesant, parcă ar fi un mini copăcel ce-ți ține materialele de studiu.

Ai balcon, dar n-ai pe ce să stai? Găsești la Unic Spot scaune pliante, mese și chiar și seturi drăguțe din care poți alege, în funcție de spațiul pe care-l ai. Ce mod mai bun de a începe dimineața decât savurând cafeaua pe balcon, pregătindu-te psiho-emoțional pentru ziua ce urmează?

Tu pe unde-ți ascunzi încălțămintea?

E posibil să ai un cuier, dar să n-ai pantofar. Și de acasă cu siguranță ți-ai cărat tot ce ai prins. Așa-i că-ți stau întinse perechile de încălțăminte la intrare parcă zici că e târg? Nu mai bine le aranjezi frumos într-un pantofar, pe care te și poți așeza ca să te încalți dimineața? Nu de alta, dar când vin zilele alea și nu auzi alarma și te trezește instinctul să te uiți la ceas, numai tu știi câte vânătăi adaugi la colecție până ajungi să te încalți, darămite să te mai încalți din picioare pe fugă. Mai e posibil să te răstorni cu târlicii în sus pe întuneric, împiedicându-te de restul perechilor, deci pentru a evita astfel de situații, Unic Spot vine în ajutorul tău cu pantofare moderne și extrem de practice.

Toate acestea și multe altele, la prețuri deloc exagerate, vei regăsi pe unicspot.ro.

Contact: [email protected]

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri